icon

Trhlina po cisárskom reze

petramagd
9. okt 2017

Ahoj.. potrebovala by som vediet vase skusenosti a pomoc.
Totiz dnes som.bola.u gyn ale ten mi zistil namiesto tehu že mám ponprvom tehotenstve trhlinu po cisarksom reze. Mám.zopakovat test za dva tyzdne.. střetli ste sa už s tym ? Alebo keď.budem tehu ci to baby ovplyvnuje :/ dakujem

pininka
9. okt 2017

Bude sa to len sledovat, ale viem ze to ma viacero bab bpo cisarskom. Mne pri druhom az pri porode zistili,ze jazva v hroznom stave,ale vydrzala, dokonca aj tretie tehu. Treba si ale davat pozor, ziadna extra fyzicka namaha

mamaaaaaaaaaaa
9. okt 2017

@petramagd po cisarskom reze je jazva na maternici. Ak nie je spravne zahojena moze robit galibu. Väčšinou je to tym zesa pozastavi krvacanie alebo je nepravidelne a to moze narusit plodnost.

Ako si na to prisla ze mozes byt tehotna ste tu nenapisala. Podla mna je robit dalsi test zbytocne a dôkladne by som riesila tu trhlinku na maternici.

Drzim palce.

petramagd
autor
9. okt 2017

Tak v to dufam lebo som sa zlakla

petramagd
autor
9. okt 2017

@mamaaaaaaaaaaa
Dakujem, no uvidíme co dalej doktor kázal zopakovat test ze to nevylucuje ale.S.tym ma.poslal este Na vysetrenie.. přitom mi na Slovensku nezistili nic až teraz po.2 rokoch

petramagd
autor
9. okt 2017

@mamaaaaaaaaaaa
No teh priznaky mám a spriatelom sme mali styk počas pl.dni

mamaaaaaaaaaaa
9. okt 2017

@petramagd ake su to tehu priznaky ?

mamaaaaaaaaaaa
9. okt 2017

@petramagd ak vam gynekolog povedal ze tehotna nieste tak asi tehotna nie ste.

petramagd
autor
9. okt 2017

@mamaaaaaaaaaaa
No mens mi meska uz 5 den a pár vytokov a spinenei inak ostatne mesiace som mala práv.cyklus 28 dni.
Povedal ze to je este skoro vediet ci ano či nie. A priznakov je viac unava vracanie.. je toho viac A slo by o druhé tehotenstvo. Tak s tym som tam za ním sla a on mi našel tu jazvu

mamaaaaaaaaaaa
10. okt 2017

Tak pricinou vynechania mnezesu moze byt aj ta trhlina to ti mohol gynekolog povedat .. no skoro to nie je .. ak ma zena 28 dnovy cyklus teda pravidelny test by ti to uz ukazal a odberoy z krvi taktiez. Ale rzim ti palce aby sa to splnilo tak ako si ty prajes