Tuhý výtok, zmena nálady a pichanie v podbrušku
Ahojte.. chcem sa spytat keďže moja gynekologicka je teraz mimo a vrati sa az na dalsi mesiac tak sa obratim na vas kedze ku tej co ju zatupuje nechcem ist . Minuly mesiac som mala menstruaciu 1 den, mam tuhy biely vytok, casto striedam nalady stale ma pycha v podbrušku. Ked som si pred týždňom robila test bol negatívny. S priateľom sa uz rok snažíme o babatko myslite ze som tehotna ?
Keďže by som uz veľmi chcela babatko bojim sa aj troska sklamania.
ja Ti len poviem, ze mne az na treti tyzden vysiel pozitivny, robila som si ked mi meskali 4 a 11 dni a a vysiel negativny, az 21 den vysiel pozitivny, ked moj dr. mal tiez dovolenku 🙂.. potom 21 den som sla k inemu, lebo som chcela vediet na 100% a ten mi potvrdil 😊
@januska191 cize je tam taká väčšia možnosť ze som v tom ? Hned zajtra si pôjdem kupit test 🙂
@brezza zajtra mám dostať no necitim sa ze dostanem vzdy 2 dni pred ako som mala dostat ma boleli nohy a chrbtica. Teraz nic. Vzdy som uz spinila a teraz mam iba cisty biely vytok.
Ja som ho mala tesne pred tym ako som mala dostat menstruaciu. A uz som ju nedostala. Pockaj kym bude meskat az potom rob test. Skore testovanie je zbytocne stresovanie
@toniejepodstatne bez testu, ci uz bejby, alebo z krvi, ti nikto nepovie ci si tehotna 🙂

Najlacnejší test stoji cca 2ecka, urob si este jeden a uvidis.