Uhniezďovanie verzus rozbiehanie menzesu
MS mi mešká 3-4 dni, mám vysokú bazalnu teplotu už niekoľko dní takú akú ja nemávam normálne (takú vysokú) ráno o 6 ako vždy som mala 36,9 potom okolo 10 klesla na 36,6-36,5 a potom sa znovu okolo 16tej zdvihla na 36,9 a drží sa(môže ísť o pokles pri uhniezdovani) tak ale spinim aj krvacam ale nie silno keby si nemienim intimky tak miniem jednu za celý deň mam ale silné kŕče ako pri MS aj kríze ma bolia no všimla som si ze ma začali teraz trosku bolieť bradavky žienky co si myslite co to bude? Normálne mávam bazalnu tak ze mam napríklad ráno 36,70 potom klesne na 36,50 potom na 36,13 a dostanem MS začne špinenim ale potom sa rozbehne do 1-2 hodín silné krvácanie a bazalnu mam tak 35,4... 🤨
@soldi mam 28-31 dní ale keď to zratam tak aj keby mam cyklus teraz 31 tak teraz som už DC 34-35 a ovu vôbec nevirm kedy bola nesledujem to
A toto je naozaj veľmi slabé až na tie bolesti tak neviem no ale každopádne bábätku by sme sa potešili
Ved si urob test a mas to vyriesene. Ja som mala pri prvom tehotenstve slabu menstruaciu aj bolesti uplne ako pri menzese. Netusila som, ze som tehotna, kedzr som mala menzes, hoci slabsi, ale bol.

bazalna teplota je ta, ktora sa odmeria hned rano po zobudeni ked si este v klude. neskor uz nema ziadnu vypovednu hodnotu 🙂
mas pravidelny cyklus 28 dni? robila si si test?
uhniezdovanie prebieha vacsinou 7-10 dni po ovulacii.