Ukáže ovulačný test tehotenstvo?
Ahoj baby myslíte že by ukázal ovuláciu ovulácny v prípade tehotenstva? Ďakujem
Autorka, myslíš to tak, či keď si tehotná či ti aj ovulačný test vyjde ako pozitívny? Ak to myslíš takto, tak áno, aspoň u mňa to fungovalo tak, že mi vychádzali ovulačné testy opäť pozitívne a boli extrémne, ale extrémne pozitívne. Pridám aj fotku ovulačného testu, ktorý som si robila v deň, keď mi vyšiel pozitívny aj tehotenský test
@calathea97 toto ale nie je pozitivny ovulacny test
@mimi013 Naštuduj si prosím ťa kedy je ovulačný test pozitívny a ako vlastne ovulačné testy fungujú, lebo asi sa v tom strácaš. To čo som mala ja nie je pozitívny ovulačný test ale extrémne pozitívny ovulačný test nakoľko je čiarka od kontrolnej niekoľkonásobne tmavšia. Pekný večer ❤️
@calathea97 jezisi, OSPRAVEDLNUJEM SA. 🤦🏼♀️ vobec som si nevsimla, ze test drzis za neocikanu cast a ze je NAOPAK, tym padom som myslela ze prva ciarka je ta kontrolna. Vraciam spat. Moja chyba. 🤞🏼 zdviham bielu vlajku na mier. 😁
@calathea97 ved som sa ti ospravedlnila pred 10 minutami preboha. 🤦🏼♀️ ci aj postou ti mam poslat ospravedlnenie, ked uz mam byt tiez taka protivna, aj ked som si uznala chybu a ospravedlnila sa? 😃
Teraz mi načítalo tvoje predošlé komenty, prepáč ja mám aj inú robotu než sledovať celú komunikáciu. Tvoje ospravedlnenie beriem, ale nabudúce by bolo fajn si poriadne pozrieť fotky a až potom sa k niečomu vyjadrovať a ešte byť aj drzá. Pekný večer 🍀
@calathea97 ja sa len riadim porekadlom “aky pozicaj, taky vrat.”, ludia sa mozu mylit a da sa to aj krajsie povedat ak sa mylia, nie ustipacne. 🤞🏼🍀 aj tebe pekny vecer. 🍀

Nemôže ukázať ovuláciu keď si tehotná, to nedáva zmysel.