icon

Ukáže ovulačný test tehotenstvo?

lenuss1992
2. apr 2025

Ahoj baby myslíte že by ukázal ovuláciu ovulácny v prípade tehotenstva? Ďakujem

januska12323
2. apr 2025

Nemôže ukázať ovuláciu keď si tehotná, to nedáva zmysel.

calathea97
2. apr 2025

Autorka, myslíš to tak, či keď si tehotná či ti aj ovulačný test vyjde ako pozitívny? Ak to myslíš takto, tak áno, aspoň u mňa to fungovalo tak, že mi vychádzali ovulačné testy opäť pozitívne a boli extrémne, ale extrémne pozitívne. Pridám aj fotku ovulačného testu, ktorý som si robila v deň, keď mi vyšiel pozitívny aj tehotenský test

mimi013
2. apr 2025

@calathea97 toto ale nie je pozitivny ovulacny test

calathea97
2. apr 2025

@mimi013 Naštuduj si prosím ťa kedy je ovulačný test pozitívny a ako vlastne ovulačné testy fungujú, lebo asi sa v tom strácaš. To čo som mala ja nie je pozitívny ovulačný test ale extrémne pozitívny ovulačný test nakoľko je čiarka od kontrolnej niekoľkonásobne tmavšia. Pekný večer ❤️

katu_sa
2. apr 2025

@mimi013 samozrejme, že je pozitívny ,mne ukázal presne tak isto

mimi013
Autor odpoveď zmazal
mimi013
Autor odpoveď zmazal
mimi013
2. apr 2025

@calathea97 jezisi, OSPRAVEDLNUJEM SA. 🤦🏼‍♀️ vobec som si nevsimla, ze test drzis za neocikanu cast a ze je NAOPAK, tym padom som myslela ze prva ciarka je ta kontrolna. Vraciam spat. Moja chyba. 🤞🏼 zdviham bielu vlajku na mier. 😁

katu_sa
2. apr 2025

@mimi013 testovacia má byť rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná.. čo je aj v tomto prípade 🙂

mimi013
2. apr 2025

@katu_sa ano ano, uz som sa ospravedlnila, pretoze som si vobec nevsimla ze tie testy mate naopak odfotene kvazi, myslela som ze prva ciarka je ta kontrolna. 🤞🏼😃

calathea97
2. apr 2025

@mimi013 Ty si všímaš aj ako sme ti poslali fotky aj ja aj @katu_sa máme pozitívne testy, sú len otočené naopak. Ovulácia sa posudzuje podľa čiarky, ktorá je prvá od tej časti ako sa test namočí, takže kto sa stráca si stále len ty 😅

mimi013
2. apr 2025

@calathea97 ved som sa ti ospravedlnila pred 10 minutami preboha. 🤦🏼‍♀️ ci aj postou ti mam poslat ospravedlnenie, ked uz mam byt tiez taka protivna, aj ked som si uznala chybu a ospravedlnila sa? 😃

calathea97
2. apr 2025

Teraz mi načítalo tvoje predošlé komenty, prepáč ja mám aj inú robotu než sledovať celú komunikáciu. Tvoje ospravedlnenie beriem, ale nabudúce by bolo fajn si poriadne pozrieť fotky a až potom sa k niečomu vyjadrovať a ešte byť aj drzá. Pekný večer 🍀

mimi013
2. apr 2025

@calathea97 ja sa len riadim porekadlom “aky pozicaj, taky vrat.”, ludia sa mozu mylit a da sa to aj krajsie povedat ak sa mylia, nie ustipacne. 🤞🏼🍀 aj tebe pekny vecer. 🍀