icon

Ukáže tehotenský test pozitivitu už 9 dní po ovulácii?

24. sep 2022
martinka13
24. sep 2022

Nie

autor
24. sep 2022

@martinka13 kedy najskor prosim?

martinka13
24. sep 2022

Mne ukázal deň pred očakávanou MS. To už bola slabá, ale viditeľná čiarka

greta2017
24. sep 2022

Mne ukazal uz 12dpo

autor
24. sep 2022

@martinka13
@greta2017 tak to mam este cas na test dakujem

simona20201309
24. sep 2022

Mne presne na 9dpo.

autor
24. sep 2022

@simona20201309 uz bola normalna ciarocka? Aj si mala vtedy nejake priznaky?

simona20201309
24. sep 2022

Išla som dole schodmi keď som pocítila bolesť pŕs. Hneď som si urobila test. Bola veľmi veľmi slabá, ale zas nie taký duch, akých tu niektoré ženy vyvolavaju. Bolo ju vidieť aj keď fakt slabulinko.

majca3
24. sep 2022

Mne na 9 dpo test ukázal slabú druhú čiarku

miskamicha
24. sep 2022

Mne 9 dpo slabucku ciarku mamatest a livsane 🙂

autor
24. sep 2022

@simona20201309 ja ziadne priznaky nemam, ale nieco mi vravi, ze si mam spravit test.

autor
24. sep 2022

@majca3 tak zrejme aj takto skoro je mozne mat poz.test.. a mali si aj nejake priznaky? Ci preco si testovala tak skoro?

autor
24. sep 2022

@miskamicha mala si aj nejake priznaky ked si robila test 9 dpo?

majca3
Autor odpoveď zmazal
majca3
24. sep 2022

Nemala som žiadne príznaky. Plánovali sme bábo, tak som hneď testovala☺️

nevenka
24. sep 2022

Mne pri tretom dietati test ukazal na 11 DPO, pri stvrtom na 10 DPO. Pri prvych 2 som to neriesila.
Pri stvrtom som musela vediet cim skor, lebo som brala lieky, co sa v tehotenstve uzivat nesmu. Na 9 DPO este nic, ale na 10-ty den bola jasna druha ciarka, slaba, ale bola a na dalsie dni silnela.

autor
24. sep 2022

@nevenka super, dakujem za infosky. Ani ty si nemala este tak 10 dpo priznaky ked si mala pozitivny test?

wwwww123
24. sep 2022

Prosím ťa stačíš sa testovať, keď ti bude meškať menzes. Kam sa ponáhľaš. Už tých niekoľko dní čo počkáš nič nezmení na výsledku. Niektorým sa ukáže čiarka skôr niektorým pozdejšie. Záleží od dĺžky uhniezdenia atď...

bielavila
24. sep 2022

Mne ukazal clear blue po 10 dnoch ze 1-2 , velmi som sa tesila, potom presne na den ked mala prist menstruaca tak som ju aj dostala,ale ovela silnejsiu a dlhsiu ( defacto islo o skory potrat) stalo sa mi to bohuzial dvakrat, z krvy som mala skutocne zvysene hcg, ktore klesalo, lekarka ma poriadne zjazdila nech si tak skoro testy nerobim lebo vo vela pripadoch to dopadne presne tak, potom je zena zdeptana a smutna, niektore zeny ani nevedia ze boli tehotne pretoze menstruaciu dostanu na cas, nerobi to dobre na psychiku teda mne urcite nie, preto povedala, ze si mam test tobit az ked mi bude meskat aspon 3-4 dni

simona20201309
24. sep 2022

Tak nepočúvaj ten pocit, že niečo ti vraví 😀 radšej počkaj
Ja som takých pocitov mala každý druhý deň, keď som dlho túžila a nedarilo sa.

sense
24. sep 2022

Môže ale nemusí...

nevenka
24. sep 2022

Tak ja som netuzila po stvrtom dietati nejako, vies, ale spatne mozem povedat, ze tie priznaky tam boli - ale len taky ten pocit, ako keby som mala mat zapal mocaku, to som mala pri vsetkych tehotenstvach, mierne opuchnute podbrusko, ci ako to nazvat. Prsia ma boleli vzdy pred MS, navyse, som este kojila, takze toto nebol nejaky priznak velky, len som mala pocit, ze mam zrazu menej mlieka, maly casto cucal a bolo to bolestive.
Ja som ani neskor nemala nejake velke priznaky, len mi divne travilo, bolo mi tazko, nezvracala som, len ked som chytila crevnu chripku...🤷‍♀️.
Merala som si bazalnu teplotu, pri tretom som presne vedela, kolko DPO som, aj kolko dni od sexu. Pri stvrtom mi to zhaprovalo totalne, bola som po covide a ovulacia prisla necakane, neprejavilo sa to ani vytokom, ani teplotou, nic. Az na 25 DC mi vyskocila teplota na 37 a viac a drzala sa mi tam, tak hned som spravila 25 DC test a bolo to tam. Skoro som skolabovala. Testovala som namatkovo, lebo som brala tie lieky, tak pre istotu som kazdy mesiac sa otestovala.

miskamicha
24. sep 2022

Nie. Nic. Musela som skoro testovat kvoli praci...fraxiparinu a progesteronu 🙂

queen11
27. sep 2022

Ahojte. Co vidíte druhu slabú? Mala som menzes iba 3 dní. Prvý deň- špinenie, druhý deň slaby menzes a tretí den- normálny menzes . Co si myslite? Ďakujem

alchemilkazltozelena
27. sep 2022

@nevenka keď píšeš že si veľmi nechcela otehotnieť, tak ste sa teda chránili?

miskamicha
27. sep 2022

@queen11 tu ozaj nevidim nic...negat test