Ukazuje tento test pozitívny výsledok?
Ahojte, tie co mate skusenosti, moze test na obrazku ukazovat tehotenstvo? Nerobila som ho z ranneho mocu a ciarka taka ako ju je vidiet teraz sa objavila az po hodine. Mam prave 14 dni po ovulacii ( testovana), sex sme mali den pred ovulkou. Od vtedy ma obcas slabsie pobolieva brucho ako pred menstruaciou. Na menstruacne meskanie sa nemozem spoliehat lebo ju mavam nepravidelnu, cca 27 - 37 dni. Bazalnu teplotu si meriam kazde rano v ustach a stale sa udrzuje vyssie. K doktorovi sa objednam az ked si urobim o par dni dalsi test a bude pozitivny.
@domkamackova nieco sa tam crta, skus o 2dni z ranneho mocu ci bude ciarka silnejsia ✊🍀
@domkamackova píšeš že mavas cyklus 27-37 dní a že sa nedá spoliehať na meškanie... Fáza od ovulácie do menštruácie by mala byť u jednotlivej ženy viac menej rovnaká (zdravá lutealna fáza má 11-16 dní, ale žena ju má viac menej stabilnú, že nezvykne jedna žena mávať napríklad v jednom cykle 11, v ďalšom 16). A teda ak máš odsledovane ovulácie, nemalo by sa stavať, že ti "mešká" menštruácia - mešká v podstate vtedy, ak po ovulácií do tých Max 16 dní nepríde. (U mňa napríklad do 14, takú mávam lutealnu fázu). Telo čaká v tej prvej fáze, pred ovulaciou, či ju spustí skôr či neskôr (preto sú niektoré cykly dlhšie iné kratšie). Máš 14 dní od ovulácie, to už v podstate môžeš brať ako začiatok meškania, bez ohľadu na to, kolky máš deň cyklu 🙂
Ahojte zienky ja mam ten isty problém memam mendzes mam závraty test negatívny tak som vela otom citala n nete a som sa dočítala ze test nemusi ukázať ze ste tehotná ak je zapal alebo cista a tak dalej lebo ten zapal v moci Prikrije tak lepsie ist na gyndu ja nemôžem ísť lebo nesom doma poistena zila som z zahraničí a este len vybavuje poistenie trva to dlho kvoli covidu tak uz ziadne testi si nerobim len cakam
Ahojte, bol to len falosny poplach. Dnes som dostala menstruaciu. Nic to, mame pred sebou dalsi mesiac 😄

@domkamackova no vyzerá že je modra čiarka, aj by mohlo byt ✊🏻 Skús ráno, tam je vyššia koncentrácia hcg, ak si tehotná tak 14 dni po už určite ukáže peknú čiarku z ranného