Úplné prvý príznak tehotenstva
Dievčatá dnes mam 13ty den od mozneho počatia.. Mozu byt prve priznaky take zvlastne bolesti brucha.. Uz druhy deň.. Take ako keby mi uz mala prist menštruácia. Taka slaba bolest, pride.. odide. Potom take tlaky citim v celom bruchu.. A ako ked ma clovek crevnu chripku, alebo je nachladnuty z dola
. Sem tam take bolesti.. Mala ste niektora?
Už môžte si urobiť baby test
@dominik29 ja som tieto priznaky nemala, mna tak boli brucho pri kazdej ovulacii. Skus si spravit Clearblue test, ten ukazuje uz pomerne skoro tehotenstvo 🙂 Inak moj prvy priznak bol, ze mi bolo zle. Kedze som mala aj menzes riadne ako keby nic, netusila som, ze som tehu. Az ked mi nevolnosti neprechadzali treti den, som isla do lekarne na zaludocny caj a v tom mi bliklo, reku dajte aj tehotensky test. A bola som v 5.tt :D Drzim prsty 🙂
@dominik29 podľa mňa je to veľmi individuálne. Prvé tehotenstvo sme úplne neplánovali. Testovala som na 30. Deň cyklu ( menzes nepravidelný, ale podľa styku mohlo prebehnúť oplodnenie 14-16 deň). A do 30 dňa už som mala milión príznakom že sa čudujem že ma to skôr nenapadlo. Prvé bolo opuchnuté bruško ( normálne týždeň pred cyklom), druhé veľmi boľavé prsia pri cvičení na páse, tretie keď mi bolo zle z rannej kávy ( som kavoholik) a posledné bolo že mi začalo smrdieť jedlo uprostred jedenia. V ten deň už bola pekná ciarka, ale tehotenstvo skončilo MA.
Druhýkrát som mala biochemko a iba boľavé prsia, cca 6 dní po styku. Potom sa na 11 deň po ovulacii objavil duch, 5 dní po sebe, no zoslabol a prišiel menzes.
Tretí krát žiadne príznaky a 9. Dní po ovulacii duch. Príznaky prišli až v 6-7 týždni.
Takže aspoň za mňa- každá žena a každé tehotenstvo je jedinečné a tehotenstvo ti potvrdí spoľahlivo len lekár. Inak treba čakať 🙂
Bolesti podbruska,triaska
čo tehu to iné príznaky...prvé - veľké bolesti prsníkov , druhé - únava a bolesti prsníkov, tretie - žiadne príznaky, štvrté - únava
Bolestivé prsia, jemné popichávanie podbruška, strašná únava, mierne závraty 🙂 ♥

neskutocna unava...na totalku