icon

V ktorom týždni som?

26. jún 2023

Teraz na večer mi vyšiel pozit. tehu test s tým, že sa mi ťažko určuje posledná MS keďže beriem tabletky.
Zajtra volám gynekológovi len dovtedy sa potrebujem s niekym podeliť..
Beriem antikoncepciu a je pravda, že som i po zabudla avšak manžel i napriek tabletke vyťahuje v čas. (Rozumiem, že niekomu to príde divné 😃)
Asi kombinácia 'vynechanie antikoncepcie' a pravdepodobne 'nestihnutie vytiahnuť alebo kvapôčky lásky' sa spojili.
Nič už, staviame sa k tomu zodpovedne a ak už bábo je na ceste, tešíme sa.
Len ma teraz zaujíma v ktorom tt môžem byť? Keďže kvôli tabletkám som krvácala..

kvetinka1918
26. jún 2023

Kúp si clearblue test kde ti ukáže v ktorom týždni tehotenstva si to máš najrýchlejšie.

januska12323
26. jún 2023

Keď nevieš bude sa určovať podľa merania.

panelacikova
26. jún 2023

včas. nie "v čas"...

ildiko36
26. jún 2023

Kup si clar blu test, na zaciatku ti ukaze presne..len lekari pripocitaju +²tt, podla sono pri 3teh.vobec mi nesedeli tyzdne, bolo to planovane dieta,celý cas som sa sledovala a vsetko sedelo, len dieta bolo velke.Mala som termin 15Maja a maly sa narodil 6ho maja ale podla sono a velkost babetka som uz mala termin aj 24aprila,do spravy napisali ze sa narodil na 38tt, s vahou skoro 4kg..

ildiko36
26. jún 2023

@panelacikova bolo to nutné napisať? Kazdy môže mať preklep.Neznašam ludí ktorý hladaju chybu v gramatike a okrem slovenčiny max 1 cudzy jazyk ovládajú na vyše.
Nie kazda je to slovenka

panelacikova
26. jún 2023

@ildiko36 ja chybu nehľadám, táto chyba bila do očí... čo je na tom zlé? autorka bude nabudúce vedieť, ako sa píšu príslovky... osobne som tým nič iné ani nesledovala..
len vídam aj tu, na MK slová ako napríklad "do obeda" namiesto doobeda alebo "z časti" namiesto sčasti... apod. nič v zlom, len som slušne uviedla veci na správnu mieru. mňa osobne keby niekto upozornil na chybu v gramatike, tak mu ešte poďakujem...

julia2002
Odpoveď bola odstránená