icon

V sne pozitívny test, v skutočnosti negatívny

julinaa55
6. jan 2023

Ahojte chcem sa spýtať či ste sa s tým už niekedy stretla už mám jedno dieťa má dva roky
Ale moja otázka znie že každý mesiac mam menzes normálne len akurát asi tak druhý alebo tretí mesiac to mam dosť posunuté mávala som 15 ale teraz mam 5teho niekedy mi zostane zle s jedla a musím sa napiť lebo inak by som sa pozvracala a mam dosť časté zmien nálad napríklad rozplačem sa za sprostosť snívalo sa mi ze som si robila tehotenský test a bol pozitívny ale robila som si ho aj v skutočnosti a bol negatívny takže nestretla ste sa s tým niektorá ďakujem za odpovede 🙃😊

cakambabatko
6. jan 2023

A na čo sa vlastne pýtaš? Či sme sa stretli s tým, že sa posunula menstruacia? To snáď každej žene, či? Alebo či sa nám snívalo o tehotenskom teste? Nerozumiem celkom tejto diskusii

domka222
7. jan 2023

Ja raz do týždňa v noci plačem v sne zo zúfalstva, že som zase tehotná. A tiež sa mi občas sníva o veľkých peniazoch a stále chodí len rodičovský 😂. Tvoje nevoľnosti a nálady v tomto prípade, asi nebudú tehotenstvom, keďže test je negatívny

konikkon
7. jan 2023

@julinaa55 riadila by som sa snom. Si tehotná, chystaj výbavičku, o chvíľu rodis!!!

heln
7. jan 2023

@julinaa55 mas posunuty menzes, je ti zle a mas zmeny nalad - to su rozhadzane hormony,
to ze sa ti sniva o pozitivnom teste je preto ze po tom tuzis, to je vsetko.

stellarstar
7. jan 2023

@julinaa55 prosím ťa používaj čiarky a bodky 🙏 najdlhšia veta akú som kedysi čítala 🤣
A áno so zmenami cyklu som sa stretla, je to úplne normálne keďže cyklus sa počas života mení. Mne teraz mešká už vyše 21 dní a nestresujem

simona1998
7. jan 2023

@julinaa55 keby sa mám riadiť podľa snov , tak mám 30 detí ,veľkú vilu a lambo na dvore 🙂

christinka1
7. jan 2023

@julinaa55 k tvojmu snu len toľko... Tiež som mala sen s dvomi pozitívnymi TT... Jeden palickovy, druhý digitálny... Na druhý deň ráno mi to nedalo, že prečo iba sen,keďže som sa snažila a túžila ešte po bábätku, len sa mi nedarilo... Ale mala som doma ešte TT z minulého mesiaca a tak že skúsim aj keď som sa bála znovu sklamania... A našťastie to nebolo sklamanie ale obrovské prekvapenie, presne tak ako v tom sne... Preto teraz vravím že mám doslova vysnívaného 15 mesačného synčeka 🙏

janka_01
8. jan 2023

@julinaa55 raz sa mi snívalo, že mi vyšiel pozitívny test, digitálny ale test bol zvláštny. Doslova mi napísal že som 14 dní tehotná. Tehotenstvo to nebolo vtedy. Dúfam že sa ten sen ani nesplní

mikadooo
8. jan 2023

@julinaa55 skúsila by som o pár dní druhý test 🙂.

lenkadenisa
8. jan 2023

Snívalo sa mi, že som mala pozitívny test, vstala som, spravila si test a bol pozitívny 🤷🏼‍♀️ Má skoro 18 mesiacov ❤️

janka_01
23. jan 2023

@julinaa55 tak čo, skúsila si ešte test?