Včasné príznaky tehotenstva: Ako interpretovať testy?
Mamičky, prosim o nazor. Netusim kedy som mala ovulaciu ale mala som jediny styk 7 dni dozadu a hnrd po tom ovulacne bolesti, nemam.ponatia kedy mohla prebehnut. Mam 4 dni do ms, z nudy som spravila testy ale, uz dalej nebudem testovat ,budem cakat na ms. Myslite si ze je nieco na tychto testoch?fotky v komente
Nie na testoch nic nie je a ak si mala styk pred 7 dnami, tak ani nemoze byt. Ak mas 4 dni do MS tak pred 7 dnami si viac nez pravdepodobne bola uz po ovulacii. Jedine, ze by si ovulovala extremne neskoro v cykle. Aky dlhy mas cyklus?
Nie na testoch nic nie je a ak si mala styk pred 7 dnami, tak ani nemoze byt. Ak mas 4 dni do MS tak pred 7 dnami si viac nez pravdepodobne bola uz po ovulacii. Jedine, ze by si ovulovala extremne neskoro v cykle. Aky dlhy mas cyklus?
@petamich 28 ale po porode sa mi posuva, naposledy som mala 18 dc
Aj keby si otehotnela z toho styku ešte by ti test nič neukázal.
@anonym_autor na testoch je duch... je to vsak nerelevantne.. pockaj do MS a dufaj, ze ciarka bude silniet
@dodinka0212 no tu uz nieco vidiet 🙂
@petamich myslíš ? Ako pred 7rokmi som mala takého ducha tiež a je z toho 7 ročná dcérka . V tomto prípade by to ale nebolo dobré ,keby som bola v tom….test som si robila večer
@petamich myslíš ? Ako pred 7rokmi som mala takého ducha tiež a je z toho 7 ročná dcérka . V tomto prípade by to ale nebolo dobré ,keby som bola v tom….test som si robila večer
@dodinka0212 tazko povedat, zopakovala by som test o 1-2 dni a drzim paste, nech to dopadne ako chces
@dodinka0212 tazko povedat, zopakovala by som test o 1-2 dni a drzim paste, nech to dopadne ako chces
@petamich ďakujem ti krásne 😗

@anonym_autor