Vedia deti rozpoznať tehotenstvo matky?
Nehanbite sa poúčať, lebo ja už sa zbláznim. Pri poslednej ovulácií sme mali s partnerom nehodu, cyklus si sledujem a tak sme sa len modlili že všetko bude okej. Menzes som dostala o necelé dva týždne ako hodinky (prekvapivo) a inokedy veľmi silne krvácanie bolo tmavo hnedé a extrémne slabé trvalo 4 dni. Mala som zápal močových ciest tak som to prisúdila chorobe a liekom. Preistotu som si robila test deň, dva po menzes a oba boli negatívne. O týždeň som mala slabo ružový výtok fakt len trošku. Doteraz som bola kľudná. Už tri dni za mnou chodí štvorročná dcéra s tým, že “mama ty máš bábätko v brušku”. Stále mi brucho hladká a pusinkuje. Mala by som mať ovuláciu dnes, takže som si zatiaľ z naliatych pŕs a kŕčov v podbrušku nič nerobila. Asi to sú len hormóny a stres ale úplne to teraz overthinkujem🤣🤣🤣
Nie
moje dve deti vedeli o tretom skor ako ja. vlastne oni s tym zacali a az potom som testovala.
Ja som tiež v podobnom veku všade roztrubovala že mama je tehotná,tiež som mohla mať tak 4,maximálne 5 rokov,doteraz si to pamätám..a nebola..len som začula ako sa rodicia bavia (buď tiež mali nehodu,alebo mamke meškala ms to si už nepamätám 😅) a ja som hrozne túžila po bábätku aby som bola veľká sestra 😁 neriešili ste to pred malou,alebo vás nemohla počuť ak si sa o Tom bavila s mužom/kamoškami?
jasné že to beriem s rezervou, malá je všade a všetko počuje😁len mi to nedá posledné dni pokoj, či by som mala byť v strehu alebo som niečo neprehliadla
Nevidela rozprávku? Môj minule pozeral takú a mi povedal,že mám tiež bábätko v brušku. To by bola väčšia pravdepodobnosť, ako to,že si naozaj tehotná
Neviem mohla niečo začuť kdekoľvek, doteraz som na to ani nemyslela len do ďalšieho cyklu mám ešte ďaleko a chcela som počuť popravde, že som len paranoidná🤣🤣 nech na to nemusím mysliet ďalšie dva týždne
Moja staršia vedela, dokonca aj pohlavie a dátum pôrodu. Neverila som, bolo to tak
No ja nejdem strašiť ale moja dvojročná mi mesiac predtým ako som reálne otehotnela začala hovoriť že mamka bude mat bábätko 🙃 bola som v klude lebo som vedela že nie 😊 o mesiac ma ten kľud prešiel, a krpata sa zrejme trafila aj do pohlavia. Od začiatku hovorí že bude veľká sestra a bude mat bračeka a ono to chalan asi aj je (nepotvrdené na 100% ešte)
Ja keď som čakala dcéru a ešte som o tom netušila, tak syn vtedy niečo cez dva roky zahlásil, že "má bábätko v brušku", ešte som sa v robote smiala, že budem babka a bum, za dva týždne som sa zgrcala, neprišiel menzes a bola som jasná 🙂. Takže možné to je.
Neviem, moje deti netusili, mali 7 a 5. A ani ked som cakala dalsie, vtedy mali 7 a 9.
Tak ako teda? Si tehu ci nie? 😅

Toto zaujima aj mna 👀. Znamych syn mi na zaciatku tehu chytil brusko a povedal ze tam je babatko. A aj bolo 😂 a to bolo este extremne skoro (par dni po missnutej mrche)