Vidím slabý tieň na tehotenskom teste. Som tehotná?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať ma váš názor. Viem, že ťa to tu už veľa krat rozoberalo no ja som v tomto nová preto by som vám bola vďačná za každú jednu odpoveď a názor.
S priateľom sme mali nechránený pohlavný stik. Mam 9 dni do ms ale posledné dva dni som mala zvlašne bolesti v podbrušku tak som si dnes rano spravila test. Viem, že to je veľmi veľmi skoro ale skúsila som.
Neviem či si to tam kreslim očami ale náhodou nevidíte na teste veľmi veľmi slabý tieň?
Ďakujem vám za radu a každú normálnu odpoveď🙏🏼

@andrea_m48 je tam jedna čiarka, na test je ešte skoro
tak pekne pockaj, do ms, ci pride a ked nie, tak potom si rob test. tento je negativny.
Test je negatívny, počkaj 9 dni a ak nepríde ms sprav test znova. Koľko je to dní od styku s priateľom. Kedy bola ovulácia?
Na test je skoro aj keby si bola tehotná.
@sense od styku je približne 15 dni a tento mesiac som mala ovu skôr, od ovulácii že približne 7 dni
@andrea_m48 tak to by museli byt riadny moreplavci,aby si pockali 8dni na ovulaciu
@andrea_m48 tak takom prípade určite zbytočne testovať keďže styk ani nebol cez ovulacii prípadne dva tri dni pred. Spermie nevydržia 8 dni
@sense bol styk aj počas ovulácie približne približne 4 dni. Neviem presným čas ovulácie dosť mi to skače..
@andrea_m48 tak potom len čakať do ms, zbytočne sa budeš stresovať a vyhadzovať peniaze do "luftu"

Nie. Nevidím nič, iba jednu čiarku, ani náznak druhej. To je naozaj veľmi skoro robiť si test. Treba počkať.