icon

Vidíte aj vy niečo na tehotenskom teste?

lenka272m
21. nov 2025

Ahojte vidíte tam aj vy niečo ?..na živo to inak ukáže …ďakujem

Vidíte aj vy niečo na tehotenskom teste?
tehotna40
21. nov 2025

@lenka272m nieco ano, ale nepride mi to ružové. Myslím si, ze tento test je bohužiaľ negatívny. Držím palce

nikolani
22. nov 2025

@lenka272m pri takomto teste (ak máš pocit že tam niečo vidíš), je základ ho zopakovať o pár dní - ak ťa teda nečaká nejaká operácia a pod., kedy by si o možnom tehotenstve musela informovať lekára. Či tam dnes "niečo je", bohužiaľ zistíš naozaj až o tých pár dní.
Aj ja tam "niečo" vidím, ale výpovednú hodnotu to ešte podľa mňa nemá. Každopádne držím palce 🍀

mischel12
22. nov 2025

Ahojte baby vidíte niečo ? Alebo sa mi to zdá?

mischel12
22. nov 2025
lenka272m
autor
22. nov 2025
@nikolani

@lenka272m pri takomto teste (ak máš pocit že tam niečo vidíš), je základ ho zopakovať o pár dní - ak ťa teda nečaká nejaká operácia a pod., kedy by si o možnom tehotenstve musela informovať lekára. Či tam dnes "niečo je", bohužiaľ zistíš naozaj až o tých pár dní.
Aj ja tam "niečo" vidím, ale výpovednú hodnotu to ešte podľa mňa nemá. Každopádne držím palce 🍀

@nikolani ďakujem ❤️

erikag123
25. nov 2025

Ahojte žienky prosim Vás viete mi poradit dnes som si robila test mam 24den cyklu a mrsku mam dostat az 1.decembra vidite tam slabucku ciarku ako ja? Alebo si to uz len namyslam? s priatelom sa snazime takze by som bola velmi stastna ak by sa zadarilo