icon

Vidíte čiarku na tehotenskom teste?

5. nov 2025

Prosím potrebujem vedieť máte stým testom niekto skúsenosti? Menzes som mala 20.10, nerobia falošných duchov??? Alebo sa mi to zdá vidíte to tam? Pred rokov som si kúpila taký istý test 4 testy ukázali čiarku a nakoniec som nebola. Snažím sa otehotnieť 8 rokov, mám problémy z menštruáciou nemám ju liečim sa, chodím na vyvolačku aby som ju dostala. Zázrak by bol keby som nakoniec bola ♥️♥️.. Ďakujem pridávam fotky.

Vidíte čiarku na tehotenskom teste?Vidíte čiarku na tehotenskom teste?
anonym_9389db
5. nov 2025

Je tam a kedze ako sa v navode pise na sile ciary nezalezi....😉

stellarstar
5. nov 2025

@anonym_autor tak to teraz máš len ovuláciu nie?

anonym_082eb2
5. nov 2025

@anonym_autor na pozitívny test je príliš skoro ak posledný menzes bol 20.10, to môže byť akurát tak teraz ovulacia. Keď sú problémy s cyklom to môže byť aj PCOS, treba to riešiť s gynekológom. Ja som tiež vobdc nemavala menzes aj 60dni aj viac. Riešila som to vyvolavackami alebo pravidelným užívaním progesteronu ale ten mi nezaručil ovulaciu vôbec. Jedine riešenie na otehotnenie pre mna bola návšteva car. Po 8 rokoch snaženia ste tam mali byť dávno aj vy, buď riesit s gynekológom alebo v car.

autor
5. nov 2025
@stellarstar

@stellarstar Tiež mi to nevychádza 😏😏.. Našla som si test tak som urobila, a toto? No neviem. skúsim zajtra kúpiť inú značku..

autor
5. nov 2025
@anonym_082eb2

@anonym_autor na pozitívny test je príliš skoro ak posledný menzes bol 20.10, to môže byť akurát tak teraz ovulacia. Keď sú problémy s cyklom to môže byť aj PCOS, treba to riešiť s gynekológom. Ja som tiež vobdc nemavala menzes aj 60dni aj viac. Riešila som to vyvolavackami alebo pravidelným užívaním progesteronu ale ten mi nezaručil ovulaciu vôbec. Jedine riešenie na otehotnenie pre mna bola návšteva car. Po 8 rokoch snaženia ste tam mali byť dávno aj vy, buď riesit s gynekológom alebo v car.

@anonym_082eb2 Riešim z Gynekológom... Výsledky prišli Dobre...

autor
5. nov 2025
@stellarstar

@stellarstar Možno že som mala počas Ms aj ovuláciu lebo doktor ma volal 12.11 na sono.

anonym_082eb2
5. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor výsledky sú dobre? Podľa mna nemôžu byť dobre keď menzes sám nepríde bez vyvolávačky? Je to tak vždy? Vždy treba ísť na vyvolávačku ?

domka222
6. nov 2025

Ak ti už tieto testy ukazovali falošne,je možné, že to tak bude aj teraz.

autor
6. nov 2025
domka222
6. nov 2025

Nič

stellarstar
6. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ake výsledky máš dobré? Lebo napr dr nevidí že máš nepriechodné vajcovodovy a to môže byť jeden z dôvodov prečo sa vám nedarí. Ďalej môžeš mať " alergiu " na spermie to dr tiež nevidí... je na čase ísť do CAR

sajmonka_1216
6. nov 2025

nie je tam nič. a vyvolávačky nie sú liečba..
Tiež som mala problémy, no normálne som mala nastavené lieky a teraz som druhýkrát tehotná.

autor
6. nov 2025
@sajmonka_1216

nie je tam nič. a vyvolávačky nie sú liečba..
Tiež som mala problémy, no normálne som mala nastavené lieky a teraz som druhýkrát tehotná.

@sajmonka_1216 Užívam lieky teda sa liečim ja som to tak myslela 😁

autor
8. nov 2025
@stellarstar

@anonym_autor ake výsledky máš dobré? Lebo napr dr nevidí že máš nepriechodné vajcovodovy a to môže byť jeden z dôvodov prečo sa vám nedarí. Ďalej môžeš mať " alergiu " na spermie to dr tiež nevidí... je na čase ísť do CAR

@stellarstar nemôžem byť alergická na smiermie 🤣 jedného syna už mám.

stellarstar
8. nov 2025
@anonym_autor

@stellarstar nemôžem byť alergická na smiermie 🤣 jedného syna už mám.

@anonym_autor sa smej, to sa môže aj neskor za života vytvoriť

autor
8. nov 2025
@stellarstar

@anonym_autor sa smej, to sa môže aj neskor za života vytvoriť

@stellarstar Veď áno nič som nepovedala..