Vidíte na teste aj druhú čiarku?
@zaza_123 problém je v tom ze som si robila test včera a včera mi aj skončila MS tak neviem ci to je kanalik alebo co ale je to na dvoch testoch a na tomto je to silnejšie ako na prvom plus je to ružové
Ak ti vcera skoncila ms, tak to moze byt aj zbytkove hcg.
Preco si si robila test?
Ideal zopakovat o 2-3dni, ak bude hcg rast, uz bude viditelnejsia
Je to len kanalik
Podľa mňa kanálik farbu tam nevidim a rozpity test . Skús zopakovať o 2 dní ale na tehotenstvo to nevidím
A to prečo si si robila test, keď ti skončila MS? Veď to je veľmi malá pravdepodobnosť, že budeš tehotná, keď si mala MS.
nie
@1natasa1 lebo mi nezmizli príznaky po MS a bola iná ako inokedy plus mam stále zvýšenú maternicu
moja mama ked ma cakala, dozvedela sa o mne az v tretom mesiaci, pretoze do vtedy mavala ms a vynechalo jej to az neskor....
Ako vám to dopadlo? Ste tehotná, druhá čiarka bola? 😉 Prežívam niečo podobné
@radena10 ja som nebola včera som bola u gyn na Sone nič nevidela a test už negatívny takže u mňa to bol kanálik ale videla som tu už ca testov s takou čiarkou a baby boli tehu takže aj vy môžete byť držím palce
Ďakujem za odpoveď 😊 my práveže neplánujeme, tretie, bábo - zatiaľ, ale tiež mi v nedeľu skončila mrcha a stále sa citim divne, bolo mi zle, zaha, bolesť hlavy, krížov..... Keďže neplánujeme nenám dôvod namyslat si, zdravý rozum mu vraví ze nemala by som byť z čoho tehotná ved si dávame pozor, menštruáciu som mala.... Len neviem prečo takéto stavy 🤔 dnes som sa odvážila si urobiť test, vyšiel mi podobne ako vám, bol s citlivosťou 25, no ak sa budem stále cítiť divne tak urobím ďalší s citlivosťou 10.....ale aj tak si vravím ze nemôžem byť tehotná 🙈😁😁

Áno