icon

Vidíte na teste aj druhú čiarku?

1. feb 2021
zaza_123
1. feb 2021

Áno

autor
1. feb 2021

@zaza_123 problém je v tom ze som si robila test včera a včera mi aj skončila MS tak neviem ci to je kanalik alebo co ale je to na dvoch testoch a na tomto je to silnejšie ako na prvom plus je to ružové

mikasz
2. feb 2021

Ak ti vcera skoncila ms, tak to moze byt aj zbytkove hcg.
Preco si si robila test?
Ideal zopakovat o 2-3dni, ak bude hcg rast, uz bude viditelnejsia

mimka11111
2. feb 2021

Je to len kanalik

kristina2015
2. feb 2021

Podľa mňa kanálik farbu tam nevidim a rozpity test . Skús zopakovať o 2 dní ale na tehotenstvo to nevidím

1natasa1
2. feb 2021

A to prečo si si robila test, keď ti skončila MS? Veď to je veľmi malá pravdepodobnosť, že budeš tehotná, keď si mala MS.

linalinabizu
2. feb 2021

nie

autor
2. feb 2021

@1natasa1 lebo mi nezmizli príznaky po MS a bola iná ako inokedy plus mam stále zvýšenú maternicu

tatinka
2. feb 2021

moja mama ked ma cakala, dozvedela sa o mne az v tretom mesiaci, pretoze do vtedy mavala ms a vynechalo jej to az neskor....

radena10
5. feb 2021

Ako vám to dopadlo? Ste tehotná, druhá čiarka bola? 😉 Prežívam niečo podobné

autor
5. feb 2021

@radena10 ja som nebola včera som bola u gyn na Sone nič nevidela a test už negatívny takže u mňa to bol kanálik ale videla som tu už ca testov s takou čiarkou a baby boli tehu takže aj vy môžete byť držím palce

radena10
5. feb 2021

Ďakujem za odpoveď 😊 my práveže neplánujeme, tretie, bábo - zatiaľ, ale tiež mi v nedeľu skončila mrcha a stále sa citim divne, bolo mi zle, zaha, bolesť hlavy, krížov..... Keďže neplánujeme nenám dôvod namyslat si, zdravý rozum mu vraví ze nemala by som byť z čoho tehotná ved si dávame pozor, menštruáciu som mala.... Len neviem prečo takéto stavy 🤔 dnes som sa odvážila si urobiť test, vyšiel mi podobne ako vám, bol s citlivosťou 25, no ak sa budem stále cítiť divne tak urobím ďalší s citlivosťou 10.....ale aj tak si vravím ze nemôžem byť tehotná 🙈😁😁