Vidíte niečo?
Som 8 dpo (ovulaciu nemám potvrdenú). Robila som si test, ktorý vyšiel negatívne ale po pol hodine sa tam zjavila na chvíľu druhá čiarka, ktorá bola sivá a potom zmizla. Teraz je test znova negatívny. Prvá fotka je čerstvo urobenú test a druhé dve sú po pol hodine, dala som to aj do negatívu aby to bolo dobré vidieť.
8 dpo, ktorú si v ten deň ani nemala potvrdenú je zbytočné testovať. Test je negatívny a bol by negatívny aj keby si bola tehotná. Vydrž ešte aspoň do 14 dpo a potom začni hľadať duchov. 🙂
Test je negatívny. Ak si cca 8 dní dpo tak hoci by si aj bola tehotná, tak skoro to nezistiš nijakým testom. ( A jasne, že niekto môže napísať, že videl čiarku už 5 dní dpo, ale tie testy sú stavané tak, že testovať sa má v čase meškania menstruacie.)
@patus_2 ďakujem, od styku prešlo 12 dní tak ešte počkám. Beriem aj HAK ale ovulačne bolesti som mala 4 dní po styku
Ak berieš HAK a babo neplanujes tak nestresuj kým ti nemeska. Tu si väčšinou takto skoro robia testy baby co čakajú pozitivny výsledok..
Ak berieš HAK bez vynechania a neberieš lieky, ktoré HAK oslabujú, tak ovuláciu nemáš. Takže ani ovulacne bolesti by si mať nemala. To je účinok HAK, že vypne ovuláciu.
@alzbeta1991 nie, síce som zvracala prvý deň ale to bolo 11 hodín po užití a potom 5 deň som mala jednorazovú stolicu silnú a j to som užila náhradnú tabletku. Riadila som sa pribalovym letákom a preto som použila aj pharmatex. Ale bolesť vaječnika má v jeden deň zaskočila.
@patus_2 áno som si toho vedomá ale inak si tú jednorazovú bolesť vaječnika neviem vysvetliť.
@alzbeta1991 pichalo ma pri panve na pravej strane. Tesne nad slabinami.Podbruško ma nebolelo, nemala som ovulačný hlien, ovulačný test bol negatívny tak neviem teda

Negativny test