icon

Vidíte niečo na tehotenskom teste?

13. máj 2025

Vidíte niečo na tom teste?

Vidíte niečo na tehotenskom teste?
ssimusska
13. máj 2025

Nie nevidím

beata_k
13. máj 2025

Vidim, ze je rozmoceny a teda neplatny.

biankabianka
13. máj 2025

Keď sa veeelmi zahladím, je tam nejaký náznak... ale nechcem robiť falošné nádeje... koľko máš do ms?

biankabianka
13. máj 2025
@beata_k

Vidim, ze je rozmoceny a teda neplatny.

@beata_k ako prosím ta zistim že je rozmočený? Koľko mam držať test vo vzorke? Na mojom sa písalo aspoň 5 sekúnd, držala som cca 10-12, je to ok?

beata_k
13. máj 2025
@biankabianka

@beata_k ako prosím ta zistim že je rozmočený? Koľko mam držať test vo vzorke? Na mojom sa písalo aspoň 5 sekúnd, držala som cca 10-12, je to ok?

@biankabianka Nie, nie je to ok. Ak si tehotna tak ti stacia 3 sekundy. Ak nie si, tak ho tam zbytocne macas.

autor
13. máj 2025
@biankabianka

Keď sa veeelmi zahladím, je tam nejaký náznak... ale nechcem robiť falošné nádeje... koľko máš do ms?

@biankabianka dnes mi mala začať

biankabianka
13. máj 2025
@beata_k

@biankabianka Nie, nie je to ok. Ak si tehotna tak ti stacia 3 sekundy. Ak nie si, tak ho tam zbytocne macas.

@beata_k diky

biankabianka
13. máj 2025

Tak v tomto prípade by som to žiaľ považovala za negatívny test, možno kanalik? Ale ak ms nepríde, tak zopakovať test za 3-4 dni ... držím palce

autor
13. máj 2025
@biankabianka

Tak v tomto prípade by som to žiaľ považovala za negatívny test, možno kanalik? Ale ak ms nepríde, tak zopakovať test za 3-4 dni ... držím palce

@biankabianka čo je ten kanálik?

biankabianka
13. máj 2025
@beata_k

@beata_k a čo povieš na tieto testy?

biankabianka
13. máj 2025
@beata_k

@beata_k čiarka je mierne naružovelá v skutočnosti...mam 3 dni do ms cca

beata_k
13. máj 2025
@biankabianka

@beata_k čiarka je mierne naružovelá v skutočnosti...mam 3 dni do ms cca

@biankabianka V dobrom ti poradim. Testuj az ked ti meska. Toto nahananie duchov nikomu neprospeje. Ak budes tehotna mas tam hned viditelne dve ciarky. Drzim prst nech sa zadari 🍀

sofi2300
13. máj 2025

Tieto testy zvyknú robiť kanáliky sú nekvalitné...

kaca222
13. máj 2025
@biankabianka

@beata_k a čo povieš na tieto testy?

@biankabianka za mňa je toto jednoznačne pozitívny test. Pokiaľ nie je vadný alebo taký, čo ukazuje falošne pozitívne.

biankabianka
13. máj 2025
@kaca222

@biankabianka za mňa je toto jednoznačne pozitívny test. Pokiaľ nie je vadný alebo taký, čo ukazuje falošne pozitívne.

@kaca222 🩷🩷🩷 ďakujem si zlata, ešte aj z fotiek kde to je podľa mňa horšie vidieť, plus ešte úplne bez farby, v realite je trošku naružovelý. Určite sa neteším 100% ale robím si trochu nádeje vďaka tomu, zajtra skúsim zas aj keď by som mala až o 2 dni 🤣 ďakujem ešte raz za milý komentár 🩷