icon

Vidíte niečo na tehotenskom teste?

klarabohun77
Dnes o 18:14

Zeny vidite niekto nieco na tomto teste?dnes mam 29 dc..26 dc som robila test a bol negativny takze som vysadila utrogestan a tetaz spinim. Myslela som si ze to je MS a teraz vecer som si isla urobit test lebo ma boli brucho. Som 13 DPO.Toto som uz raz zazila a bolo to biochemicke..lenze co teraz?mam si znovu nasadit ten utrogestan ked ho uz 3 dni nemam..??citlivost tohoto testu je 25…alebo je to kanalik?

Vidíte niečo na tehotenskom teste?Vidíte niečo na tehotenskom teste?
anonym_a7bb62
Dnes o 18:17

Toto je negatívny test

anonym_fcf0a2
Dnes o 18:32

Zajtra by som si spravila 10tkový test a prípadne šla na krv, alebo ak ti nevadí, že si oddiališ o pár dní MS tak nasaď utrogestan a na krv choď v pondelok. Na teste niečo vidím, ale neviem rozoznať, či je čiarka šedá, alebo ružová, aj "hrúbka" tej čiarky môže napovedať, či je to kanálik (tenký ako vlas) alebo čiarka (taká hrubá ako testovacia)

naty_123
Dnes o 18:35

Za mňa pozit

anonym_a6043d
Dnes o 19:35

Je to tam

klarabohun77
autor
Dnes o 20:52

No ja neviem.. aj keby to bolo pozit. tak mam hnede spinenie a to uz doverne poznam.
Pozerala som reddit a tam to mavaju baby tiez takto slabo.. zvlastne je, ze mam silny ovulacny..

anonym_689a45
Dnes o 20:58
@klarabohun77

No ja neviem.. aj keby to bolo pozit. tak mam hnede spinenie a to uz doverne poznam.
Pozerala som reddit a tam to mavaju baby tiez takto slabo.. zvlastne je, ze mam silny ovulacny..

@klarabohun77 silný ovulačný test je dobré znamenie, ovu test reaguje aj na HCG, takže o dva dni by mohol byť aj tehotenský test pekne pozitívny 🙂 ja aj na tvojom tehotenskom teste vidím slabú čiarku, asi by som Utrogestan dávala ďalej a testovala každé 2 dni

bluka2
Dnes o 21:03

Na 25kovom teste by som povedala, ze je to pozitiv. Za ako dlho sa to objavilo? Skus 10tkovy test zajtra rano a daj vediet 🤞🤞🤞

bluka2
Dnes o 21:07

Ten 26dc / 10 dpo si robila test 10tkovy alebo 25kovy? Lebo na 25tkovom by som vtedy necakala nic, aj keby si bola tehotna. Konkretne ja som mala na 10 dpo jasny + na 10tkovom a nic na 25tkovom jasne z ranneho mocu a hcg z krvi bolo v ten den 33.

klarabohun77
autor
Dnes o 21:12
@bluka2

Na 25kovom teste by som povedala, ze je to pozitiv. Za ako dlho sa to objavilo? Skus 10tkovy test zajtra rano a daj vediet 🤞🤞🤞

@bluka2 ta ciarka sa objavila hned v limite do 5 min. V podstate hned na wc som ju videla. 10 dpo som robila tento 25kovy, nemam ine doma 🥲 pre mna je ale pozirivna sprava, ze sa tam pravdepodobne deje aj nieco prirodzene nie len cez ivf..tam sa nedialo absolutne nic

bluka2
Dnes o 21:21
@klarabohun77

@bluka2 ta ciarka sa objavila hned v limite do 5 min. V podstate hned na wc som ju videla. 10 dpo som robila tento 25kovy, nemam ine doma 🥲 pre mna je ale pozirivna sprava, ze sa tam pravdepodobne deje aj nieco prirodzene nie len cez ivf..tam sa nedialo absolutne nic

@klarabohun77 tak v tom vidim nadej, presne, nieco sa zrejme udialo. Daj si nejaky vitamin, chod spat, zajtra rano 10tkovy test naj rozne znacky a podla toho si das ten utrogestan alebo nie… alebo si ho rovno daj, aj ked neviem, ci po 3 dnoch dakych 8h spravi rozdiel. Joj to by som sa potesila, keby zajtra vysli pozitiv

bluka2
Dnes o 21:23

Este ak to bola rovnaka znacka vtedy nic a teraz toto, myslim si co som napisala o to viac. Mne sa zda ze tie rovnake testy reaguju rovnako

curlie
Dnes o 21:33

@klarabohun77 Klárka vidím ju tam 🥹 takú som mala aj ja, prvú 🥹 deň predtým úplne bielo...
Veľmi sa modlím, nech to je všetko tak ako si prajeme ❤️

Ráno si keď tak hneď volaj ku doktorke alebo do centra, hoci je to prirodzené, že čo s tým Utrogestanom 🥰

klarabohun77
autor
Dnes o 22:03

Dakujem dievcata, ja viem, ze mi davate realnu nadej ale…viem, poznam to spinenie. To proste nie je dobre znamenie u mna, je to ako cez kopirak s minulorocnym biochemickym..uplne sa tak spatne zamyslam, skoda, ze som vysadila ten utrogestan aj ked asi to na nom nestalo.. rozmyslam, ze bud pockam na MS alebo urobim az potom v sobotu test ak by ta ms neprisla. A vy baby bluka a curlie ako pokracujete? Bruška rastu?😁🥰vsetko oki?

curlie
Dnes o 22:16
@klarabohun77

Dakujem dievcata, ja viem, ze mi davate realnu nadej ale…viem, poznam to spinenie. To proste nie je dobre znamenie u mna, je to ako cez kopirak s minulorocnym biochemickym..uplne sa tak spatne zamyslam, skoda, ze som vysadila ten utrogestan aj ked asi to na nom nestalo.. rozmyslam, ze bud pockam na MS alebo urobim az potom v sobotu test ak by ta ms neprisla. A vy baby bluka a curlie ako pokracujete? Bruška rastu?😁🥰vsetko oki?

@klarabohun77 Klára viem 🥹 aj tak veľmi verím 🥹 ale máš pravdu, radšej byť prekvapená príjemne ako sklamaná, sama najlepšie cítiš čo ako je ❤️
Brucho rastie, 26.1. mám prvý veľký screening u Dr. Grochala, tak už sa nemôžem dočkať. Nedávala som si robiť žiadne testy navyše, tak sa modlím, nech je zdravé ❤️ Konečne aj prešli tie pekelné nevoľnosti, to boli hrozné mesiace 🙈

bluka2
Dnes o 22:20
@klarabohun77

@klarabohun77 ak si nahodou pamatas, ja som mala 2 mesiace mozno take male biochemicke alebo neviem, co to bolo, nejake ciarky dva dni a potom uz nic. Ja to beriem ako pozitivnu vec, ze dolezita cast procesu toho oplodnenia teda funguje… asi mas pravdu v tom, ze to dost pravdepodobne moze byt “tak ako minule”, ale
ja dufam… spinenie nie je menstruacia a na teste nieco je. Ako dlhu mas lutealnu fazu bezne?
Ja sa drzim, som v polovici bez vaznych problemov, aj ked sa mi zda, ze to uz zacina byt tazsie, + 10 kg citim to, ale posielam pozitivny vibe a zelanie, nech sa v 2026, uz teraz, pridas

bluka2
Dnes o 22:21
@curlie

@klarabohun77 Klára viem 🥹 aj tak veľmi verím 🥹 ale máš pravdu, radšej byť prekvapená príjemne ako sklamaná, sama najlepšie cítiš čo ako je ❤️
Brucho rastie, 26.1. mám prvý veľký screening u Dr. Grochala, tak už sa nemôžem dočkať. Nedávala som si robiť žiadne testy navyše, tak sa modlím, nech je zdravé ❤️ Konečne aj prešli tie pekelné nevoľnosti, to boli hrozné mesiace 🙈

@curlie wow to znie skvelo, u mna tentokrat by som povedala, ze 1. trimester bol lepsi ako druhy, ale nevolnosti v prvom ma obisli

ankare
Dnes o 22:34
@klarabohun77

@klarabohun77 držíme palce!

curlie
Dnes o 22:39
@bluka2

@curlie wow to znie skvelo, u mna tentokrat by som povedala, ze 1. trimester bol lepsi ako druhy, ale nevolnosti v prvom ma obisli

@bluka2 fakt, a prišli v druhom, alebo čo ťa trápi? 😏 ja som si vravela vždy keď nejaká tehotná žena vravela, ako jej je zle, že ja sa tým nenechám tak ovplyvniť, že to budem, zvládať lepšie...A som sa riadne na sebe zasmiala, že tu to máš hrdinka 🤦🏼‍♀️ Len som chudla, nič zjesť, taká chodiaca mŕtvolka🙈