Vidíte niečo na teste?
Vidite tam niečo?
Viem,že je tu toho až príliš,ale predsa mi to nedá…
Zda sa mi to,alebo tam čiarka je?
Ano, je tam jedna ciarka. Ak vidis dve - to sa Ti zda.
Prepac
Vidim tam nicovate nic
Jednu ciarku
Nie, vidím tam iba jednu čiarku
Nie, vidím tam iba jednu čiarku
@anonym_c54dca ďakujem 😕
Zajtra by mala prísť mrška,takže asi znova nič z toho 😕🙈
@anonym_c54dca ďakujem 😕
Zajtra by mala prísť mrška,takže asi znova nič z toho 😕🙈
@horalka1997 bohužiaľ, ak vieš kedy presne si mala ovuláciu, tak asi tento cyklus nič. Ak by sa posunula, tak je stále šanca.
Tak asi sa mi to naozaj iba zdá 😕
@horalka1997 ako ja neviem, ale ja tam vidim velmi slaby odtien ciarky. Testuj aj zajtra rano. Drzim palce. 🙂
Je tam naznak budúcej čiarky. Čiarky je to chybný test alebo testujes skoro je tazko povedať. Uvidíš ci ms dôjde, ked nie testuj o dva dni. Btw tieto testy so sklickom su ako za trest, čiarky na nich horšie vidno a uplne zle sa fotia
@horalka1997 bohužiaľ, ak vieš kedy presne si mala ovuláciu, tak asi tento cyklus nič. Ak by sa posunula, tak je stále šanca.
@anonym_c54dca Testovala som sa celý tyždeň ovulačnými testami vždy v rovnaký čas a vyšiel mi pozitívny 26.1. Keď som si spravila 27.1. tak bol už negatívny…
@horalka1997 ako ja neviem, ale ja tam vidim velmi slaby odtien ciarky. Testuj aj zajtra rano. Drzim palce. 🙂
@anonym_4e9352 ďakujem 🙏🫶🥺❤️
Prepáč ale kto tam vidí odtieň čiarky tak má iba inak nastavený jas na telefóne. Ja tam napríklad nevidím ani len náznak.
A to, že pridáš fotku upravenú, s čiernobielym filtrom a možno aj poupratovanými kontrastmi a podobne fakt nepomôže. A hlavne ti to nepomôže mentálne. Ale keď tam druhá čiarka nie je, ty ani upravením kontrastov a sýtosti nebudeš tehotná, síce ju tam potom ty a ďalšie 2 z 10 žien uvidíte.
Naozaj nechcem byť zlá, viem sa vcítiť do tvojej situácie. Každá vidíme to, čo chceme vidieť, len fakt sa viem vcítiť do situácie a bojím sa, že takto si oveľa viac ubližuješ.
Prepáč ale kto tam vidí odtieň čiarky tak má iba inak nastavený jas na telefóne. Ja tam napríklad nevidím ani len náznak.
A to, že pridáš fotku upravenú, s čiernobielym filtrom a možno aj poupratovanými kontrastmi a podobne fakt nepomôže. A hlavne ti to nepomôže mentálne. Ale keď tam druhá čiarka nie je, ty ani upravením kontrastov a sýtosti nebudeš tehotná, síce ju tam potom ty a ďalšie 2 z 10 žien uvidíte.
Naozaj nechcem byť zlá, viem sa vcítiť do tvojej situácie. Každá vidíme to, čo chceme vidieť, len fakt sa viem vcítiť do situácie a bojím sa, že takto si oveľa viac ubližuješ.
@anonym_45594d čiže "inak nastavený jas" podľa teba čiarku ktorá tam nieje?
@anonym_45594d čiže "inak nastavený jas" podľa teba čiarku ktorá tam nieje?
@haley7897 myslela som to tak, že pokiaľ tam tá čiarka nie je vidieť voľným okom tak si pani zbytočne test fotí a upravuje jas, kontrast, farby atď na fotkách, jednoducho to nepomôže a pokiaľ aj na fotke neskôr uvidi druhú čiarku, nie je to záruka tehotnosti. Niekedy stačí iba pridať/ubrať jas na telefóne, priblížiť alebo oddialiť fotku a vidno nádej iného výsledku a kto má inak nastavený jas alebo pozrie z uhla tak zbytočne dáva plané nádeje. Pritom to môže byť len zvýraznený kanálik.
Robila som si dosť veľa testov, veľmi zufalych testov, takže si viem predstaviť situáciu, kedy žena všemožne skúša všetko možné, len aby tam tú druhú čiarku videla.