Vidíte niečo na teste?
Ahojte, vidieť tam niečo?

Ja ano
Áno slabucku
Áno
Ano vidno👍
Nie
A ty tam co vidíš?
Slabu čiarky ale muž hovorí, že nič
Troska ano, urcite skus zajtra rano
@zuzanita155 vidim na oboch 2//, tu je tabuľka ako mas stupat hcg
@julia204 dakujem mne to vychádza na 4 tt na kontrolu mám ísť až 17 augusta pred večerom keď som robila test boli krásne ciarky
Dnes je 17 deň od ovulácie
@zuzanita155 ako sa drzite?
@julia204 ahoj a fajne k dr až 17 augusta s krvi namerali hcg 130 vraj ešte málo na potvrdenie gravidity ale čiarka pekne zosilnela takže hcg stúpa a ty ako
@zuzanita155 wau tak to su mega kolajnicky.. Len byt v kľude nozicky vylozit, papat kyselinu listovu, vela vody v tomto teple a tesit sa.. Držím pasticky, myslim na Vas dufam ze 17 nas potešíte uz aj foteckou 🙂
@julia204 ďakujem krásne vitamíny papám aj kyselinu listovú samozrejme že dotecku hneď pridám ako ku budem mať ♥️
@bambina2005 áno vidím
@zuzanita155 snad sa mozem pomalicky radovat. O par dní by som si spravila este dalsi test pre istotu.
@bambina2005 ja si myslím že určite áno tiež som robila 6 dní pred ms a bolo slabá čiarka dnes už mešká 14 deň zajtra už idem k dr na sono 🥰
@zuzanita155 ako u lekara?dufam ze vsetko ok
@julia204 ahoj bola som vydela len plodovy vacok ale testy hcg s krvi vyšli vyše 60000 tak že ďalší piatok zas na sono 🥰
@zuzanita155 presne ako moj pripad , drzim pasticky, hcg krasne ja som mala omnoho menej
@julia204 ja som mala na začiatku len 130 strašne som sa a keď mi dr povedľa že to nemôže v žiadnom prípade potvrdiť tehu ale keď mi povedľa že krásne vstuplo že mám dobré hcg uz do len dobojovat do úspešného konca prvé tehu skončilo potratom v 20 tt zlá zrážanlivosť krvi pri druhom som pichala injekcie celé tehu clexan do brucha teraz picham zas 🥰😘 a ty si ako na tom ?

nie