Vidíte niečo na teste?
Nic
@aniko2 a ty tam nieco vidis?
Tiež si myslím, že je rozmočený.. 😏
Premočený, skús ešte jeden urobiť
Celý je premočený... Nerozumiem prečo si kupujete tieto "tyčinky". Každá žena, čo som tu videla ho má vždy premočený... Alebo má ovulačný test...
@annamaria_65 tu nejde o tycinky, tu ide o to, ako tie testy pouziju. Nikdy som takto premoceny test nemala. Ale niekto tak zufalo chce vidiet druhu ciarku, ze ten test poriadne vymaca nad casovy limit, aby sa tam nieco ukazalo🙈
@babovka2321 ja som si raz robila takýto test a tiež to dopadlo podobne, že som ho rozmočila 😀 Išla som do lekárne vypýtala som si tam nejaké kvalitnejšie a sú super.. Presne vidím na tej vate v tom teste, že je dostatočne namocená a nestane sa mi, ze by som ten test zničila zlým používaním. Za tie testy sú podľa mňa zbytočne vyhodené peniaze, keď sa nesprávne používajú. Ale tak základ je postupovať podľa návodu a to niektoré ženy asi nechápu 😀😀😀😀
@annamaria_65 ja som robila tycinkove, kazetove, kadejake v roznych cenovych kategoriach a vsetky mi prisli, ze su uplne rovnake :D jediny "iny" test bol digitalny :D
Rozmočený test. Urob si ďalší.
podla mna je tiez moc premoceny a tym padom moze byt neplatny. spravila by som si este jeden a davaj pozor, aby sa ti nepremocil ako tento
Ja som ale veľa testov mala takychto "premocenych" pár minút po použití, aj keď som šla podľa návodu. Po pár minutach(ale nie 5 ako v návode, ale tuším po 10) vyschol a bol OK. Ci pozitívny alebo negatívny.

@aniko2 ved je celý rozmočený 🙄 sprav si iný