icon

Vidíte skutočne čiarku na tehotenskom teste?

8. okt 2024

Pekny den prajem žienky. Chcem sa vas opytat,
cca ored 9-10 dnami sme mali pohlavny styk s manzelom, a praskol nam kondom, nestalo sa nam to nikdy predtym, a teraz sa chystám na dovolenku, a menzes by mi mal prísť 14.10.. Chcela som si dat tabletky na oddiale menstruacie, nakolko po dlhom case ideme s dietatkom na dovolebku a nechcela som byť v bolestiach.. A len pre pripad som si dpravila 2 rôzne testy. Jeden pepino, druhy nejaká fialova krabička..
Ja neviem, vidite na tom prvom slabu čiarku aj vy alebo som slepa? 😀
Mali ste skúsenosť, ze ranny test na lacno bol pozitivny, a druhy, inej značky par hodin neskor negativny?
Nemam ziadne priznaky, jedine mam neskutočný hlad, a zavraty.. Ale to asi nebude tym..
Lekar ni povedal, ze staci prist po 1 alebo 2 vynechanych menstruaciach, tak sa chcen len informativne opytat..
Dakujem žienky, pekny den

Vidíte skutočne čiarku na tehotenskom teste?
lusyc
8. okt 2024

Hm, verila by som tomu rannemu, neskôr je už redsi moč a je to ešte krátko od styku, takže slabulinka druhá čiarka z prvého ranného moču môže byť pravda. Over ráno o dva dni.

autor
8. okt 2024

@lusyc ano, aj ja som rozmyslala pockat den dva a spraviť znova.. Ďakujem 🙏

cookie29
8. okt 2024

Pepino duchuje, proste falosne pozitivne.

osky
8. okt 2024

Zeleny je jasny a modry ma tiez jemnu ciarku.
Je este velmi skoro zopakuj testy este neskor.
Ono v tomto case to este moze aj odist...
Kolko zien testuje az po vynechsni ms....a nemaju ani potuchy o tom ze "boli" takto tehotne

glade22
8. okt 2024

Pepino robia v poslednej dobe falošných duchov. Tomu by som neverila

autor
8. okt 2024

Dobre vedieť, tak zatiaľ este pockam, som zvedavá aj ja 😍😀

snazilka_bio_mamka
8. okt 2024

obe pozitivne

autor
9. okt 2024

Asi nič žienky, rano pepino plastovy jemnou ciarkou pozitivny, ale teraz večer dr max negatívny, tak kaslem na to, pockam ci pride menzes.. V kazdom pripade vam dakujem za odpovede 🫶

martul
9. okt 2024

Ja práveže vidím čiarku!

lusyc
9. okt 2024

Testovala by som ráno, nie večer. A zajtra, prípadne v piatok. Rovnakou značkou a citlivosťou.

autor
10. okt 2024

Áno, tento na fotke je pozitívny, značka pepino, a to som čítala ze robia falosnyh duchov, ze zeny mali bezne dve čiarky a nic.. Dnes rano som spravila dr.max a je negativny, takže asi na tom niečo bude s tymi pepinami 😃
Nevadi, uvidime, dakujem 🫶

mia247
10. okt 2024

Ahoj ale ved všetky testy ktoré si poslala sú pozitívne. 🙂 na každom jednom je duch. Ja som tiež mala tak pri oboch dievčatách

autor
10. okt 2024

No dnes začalo už aj špinenie.. Ale nevadi, v stredu som objednana k lekarovi, tak uvidime

mia247
11. okt 2024

Ahoj ako si dopadla prosím ta ?

autor
11. okt 2024

@mia247 no špinu momentálne, nie je to riadne menstruacia, ale krvacam, volala som gynekologovi a on tvrdi ze pockat par dni a mam prísť az ked mi prejde tento menzes, ze zbytočne skor.. Test som robila este vcera rano, taky istý duch, tak neviem..
Neplanovali sme, ale velmi sme sa potešili, mam zajtra presne narodky, krajsi darcek b ani nemohol byt.. Tak som kusok smutna z toho, lebo kebyze je vsetko ok, asi ne krvacam a duch na teste silnie.. Myslim ze kebyze si robim zajtra, uz tam. Mozno nebude nič

autor
11. okt 2024

Spinim*