Vidíte slabú druhú čiarku na tehotenskom teste?
Ahojte, spravila som si tehotenský test lebo si cítim podbruško vidíte tam slabú čiarku? Či to iba mne šibe už :/
Druha ciarka je taka ciarka, ktoru netreba hladat lupou...
Na tej druhej fotke ak chcem vidieť tak niečo vidím, ale to je velmi neurčité. To môže byť kanálik alebo vadný test. Pozitivny test to nie je. Koľko dní po ovulácii si?
Citi podbrusko? Snad nie kopance 😬
@anonym_23ed18 netreba sa hned vysmievat, bola som tehotna 4x, a veru citila som v podbrusku taky zvlastny tlak, akoby bolo pripuchnute, napate. A velmi skoro a bolo to tehotenstvo. Ale je pravda, ze toto sa da dost aj namyslat, ak tehotna velmi chce byt. Ale vysmech podla mna nie je na mieste.
@anonym_23ed18 netreba sa hned vysmievat, bola som tehotna 4x, a veru citila som v podbrusku taky zvlastny tlak, akoby bolo pripuchnute, napate. A velmi skoro a bolo to tehotenstvo. Ale je pravda, ze toto sa da dost aj namyslat, ak tehotna velmi chce byt. Ale vysmech podla mna nie je na mieste.
@anonym_f75e79 presne aj ja som cítila úplne skoro tehotenstvo. Ale aj som si veľa krát veľa namyslala. Tento test je negatívny
@anonym_f75e79 dakujem ze ma chapete 🙂 ja totizto som 5 mesiacov po porode menzes mi neprisiel este lebo stale kojim moj manzel si 1x nedal pozor inak si davame pozor a tak som sa zacala cudne citit viac si citim podbrusko neda sa opisat ako presne ale citim ze nieco sa deje preto som si urobila test a akoby na tom teste som videla velmi slabulinku ciarku na zivo je to lepsie vidiet ako na fotke..tehotna by som nechcela byt este ale ak by sa aj stalo tak tesila by som sa samozrejme 🙂
@anonym_f75e79 dakujem ze ma chapete 🙂 ja totizto som 5 mesiacov po porode menzes mi neprisiel este lebo stale kojim moj manzel si 1x nedal pozor inak si davame pozor a tak som sa zacala cudne citit viac si citim podbrusko neda sa opisat ako presne ale citim ze nieco sa deje preto som si urobila test a akoby na tom teste som videla velmi slabulinku ciarku na zivo je to lepsie vidiet ako na fotke..tehotna by som nechcela byt este ale ak by sa aj stalo tak tesila by som sa samozrejme 🙂
@edi178 počkaj dva tri dni a skús znova
@edi178 po pôrode to môže byť všelijaké, urob si test o pár dní, najlepšie tej istej značky a porovnaj. Podľa mňa si to iba namýšľaš, ale manžel by od tohto dňa používal prezervatív
@anonym_23ed18 môj úplne prvý príznak tehotenstva (dva krát) bol tlak v podbrušku. 🤦🏽♀️ Ale treba sa vysmievať
Ak by ten prvy test čo si poslala bol pozitivny, ale čiarka by bola ešte slabá tak ten dnešný by už bol tak silný, že by si nemusela nič hľadať.

Nič tam nie je