Vidíte tam druhú čiarku?

Nie
Nie
Nie. Ak tak bude druhá čiarka,uvidíš ju bez toho,aby si test dávala do negativu
Nie
Dokolecka dokola
Ďakujem 🙏🏻 tento test som odkladala pár dní a myslím, že strach mi tam tú druhú čiarku ukazoval 😄
Hm. Akože si odkladala test omoceny, ktorého vysledok sa ma odčítať max do 5 minút alebo fotku? Lebo je to veľmi zvláštne,že strach ti ukazuje druhu čiarku a o Tom by sme veru mohli podebatovať.
Negativny
Áno jednu čiarku
Nie
@nelca0510 nie slniečko 🙂 odkladala som jeho spravenie.
Áno. Ostatné ženy by boli v mojej situácii asi absolútne okej, nebáli by sa alebo čo ja viem čo. Možno by sa aj tešili.
Od pôrodu som ešte nemala menštruáciu a teda nečakám na "meškanie". Reagujem na svoje telo a pocity. Som pár mesiacov po treťom pôrode, ktorý sa skomplikoval. A aj keď sme si s manželom dávali sakra dobrý pozor, viem, že sa môže bábo "prihodiť". V celibáte žiť neviem 🤷🏼♀️
A teda, bojím sa neverím vlastným očiam, vlastnej hlave, ktorá tam tú druhú čiarku videla 🤷🏼♀️
Ďakujem za odpovede ❤️
Och, ale mi pomohol takýto ventil 😄
Ak viete, že už nechcete ďaľšie dieťa, byť vami, určite by som šla na sterilizáciu. Nebudete potom stále v strachu, musieť žiť v celibáte a ani do seba pchať hormóny☺️
@zelenakobyla123 zvažujeme to. Neplánovali sme, že toto bude naše posledné dieťatko 🙂 obaja máme pred tridsiatkou a necítim to tak, že sme skončili. Len to nechceme teraz. Štyri mesiace po pôrode 🙂
Tak sa chráňte teda😀 prerušovaný styk nieke ochrana
@zelenakobyla123 samozrejme 😄 istia to prezervatívy aj pharmatex. Ale aj tak som sa bála, či náhodou 🙈 paranoja 🤦🏼♀️

Nie