Vidíte tam ducha?
Pekny duch😊 parada, nech to dobre dopadne🍀
Anoooo 🥰❤️🥰❤️🥰❤️
@hederamonstera ďakujem🤗🥰🤗🤗🥰
Niečo slabučké tam aj ja vidím 🙂 Držím palce. Prípadne ešte počkaj a sprav si z inej značky 🙂
@nikanu
@matus7030
@jaruska_12
Prosim vas test som urobila 15:40 ako vidite bol pozitivny ale o 17:50 som pozerala ciarka uz nebola mam sa bat ci ??😏😪
nemas sa bat, mas si precitat navod - cast odcitavanie testu po limite
A je normalne ze na 13,14 dpo mi je zle? A boli ma v dolnej casti brucha 😑mali ste to tak aj vy?
@lolinka2701 hm, to je mi ľúto. Keď ti 7 dni mešká, mala by byť čiarka silnejsia🤔... No skus ešte testovať zajtra ráno.
@ailiba je to zvláštne lebo naozaj sme si mysleli že áno a Digi negatívny tak kašleme na to 🤦
@lolinka2701 digitalny test ma nizsiu citlivost, je to 25ka, takze ak ti ledva vysiel nedigitalny 10tkovy, tak robit si poobede digitalny, ked je moc menej koncentrovany a test menej citlivy je hlupost 🙂 nechcem ti davat falosne nadeje, lebo ak ti tyzden meska mala by si mat minimalne 1-2 ale mohla si mat posunutu ovulaciu, skus este o 2-3 dni a z ranneho mocu
@petamich ďakujem no menštruáciu mám poslednú dobu rozhádzanu ale jedine kedy sme išli na plno bolo 27 a 30 septembra a v októbri som dostala 1ho menštruáciu a tento mesiac nič 🤦
Normalne je vidno pekne druhu čiarku len mám prasknutý displej tak sa mi niekedy zle fotí ale asi príde menštruácia a preto už test neukázal . A to mám od včera brušnú vyrozu tak toto bolo také potešenie trošku ale nevadí
@lolinka2701 no ten paluckovy niečo ukazuje... Robila si si ich naraz?
@ailiba dnes okolo obeda som robila klasický a okolo 16 digitálny
@lolinka2701 tak to môže byť aj tým... Mne najsilnejšie ukazovalo vždy okolo obeda... Neskôr už mohol byť moc menej koncentrovaný. Najmä, ak je to na začiatku. Ja by som ešte skúsila zajtra doobeda.
@ailiba včera večer ma strašne boleli kríze až som nevedela existovať a dnes ráno sa spustil menzes .
@hederamonstera
@lolinka2701
@petamich
@ailiba Myslite ze ciarka je tmavšia?
@alina765 áno, je tmavšia
aj ja si myslim na tej poslednej fotke, to prve je aky rozobraty test? lebo digitalny ma vzdy ciarky dve, tam to funguje inak
prosim ta a nerozoberaj testy, nijako ti to nepomoze 🤷♀️🙃

Na teste je ruzova ciarocka mozem sa tesit vydite to aj vy?