Vidíte tam niečo?
Ahojte nechcem loviť duchov alebo si niečo namýšľať...vidíte tam niečo alebo to zas nevyšlo?

Aj keby tam nieco bolo tak na tejto fotke to nevidno, uplne je rozostrena. Treba fotit pri okne a idealne. A bielom pozadi
Velmi zla,rozmazana fotka a este na blbom podklade.
Urob novu fotku na tmsvsom podklade.
@sasa114 ty tam dačo máš ale na to že ti mešká 9 dni to je slabé nie ? Normal test si neskúšala?
@karin04 ťažko povedať skús odfotiť ešte raz naj pri okne a hlavne to zaostri
Skusala a vsetky negativne.
Dr.vravela ze test nemusi este ukazat ze ktovie kedy nastalo oplodnenie.Ze ked nedostanem do 2tyzdnov tak mam prist na krv.
Prsia ma bolia neskutocne.Ked si stlacim ide mi tekutina.Sem tam ma boli v podbrusku ako ked mam dostat ale potom to prejde
@sasa114 mohla si mať kľudne posunutú ovu aj o týždeň .kľudne môžeš byť len tých 9/10 dní po .a predsa kým sa aj uhniezdi a spustí sa hcg to trvá takže ešte šanca je .na tom teste dačo sa črtá teraz ako vyzerá ten test?
Ano ano presne tam.Keby som bola tehotna bola by som neskutocne stastna.Snazime sa uz vyse roka
@sasa114 teraz je vidieť peknejšie. Tak tfuj tfuj držím palce až je to tam ✊ poprípade si zajdi k dr nech zobere krv na hcg
@mariska1989 bodaj by ste mali pravdu.Uz si len namyslam.Tolko testov som spravila uz ze ani neratam
@damincek joj takýto som mala na 10 deň po obede a teraz mi tu štvornoškuje 10 mesačná bábika 😁 tíško gratulujem a držím palce až sa udrží
@mati456 je ružovej farby? Lebo mi to príde ako pekný kanálik
@mariska1989 je ružový
@mariska1989 zajtra budem hádam múdrejšia, som objednaná k Dr
@damincek jj tebe vidieť pekne že je ružový ☺️
@damincek fuh to nebude nič vidieť ono ti musí meškať aspoň 2 týždne naj 2 a pol aby bolo vidieť ❤️

@karin04 ja tam nic nevidim.
Vyskusaj ked tak mamatest z ranneho mocu