icon

Viditeľná čiarka na tehotenskom teste pred menštruáciou – čo to znamená?

11. dec 2024

Ahojte. Dnes ráno som si robila test, do ms mám 3-4 dni cca. Test konkrétny clearblue ultra včasný. Ale teda situácia: po tých 3 min som sa naň bola pozrieť, nevidela som nič. Hovorím si, ok, negatívny, išla som robiť iné, ale neviem koľko času ubehlo (akože reálne neviem, či 5 minút alebo 15, zasekla som sa na mobile). Išla som ho upratať a pozerám, že sa tam objavila niečo ako čiarka? Je to tenšie akoby asi mala byť, nazvala by som to vlásočnicou, pričom pri spodnej strane už bolo vidieť aj niečo hrubšie. Fotku sa pokúsim vložiť do komentu, aj keď to vôbec nešlo dobre odfotiť. Stretli ste sa s tým niektorá? Test samozrejme urobím za dva dni, ale nikdy mi ani po hodine neurobil test nič. Ďakujem

autor
11. dec 2024
autor
11. dec 2024
ina2405
11. dec 2024

Tieto testy zvyknú po limite hádzať duchov. Ak si naozaj tehotná, tak skús iný test, okrem Pepina. Ale stačí za dva dni.

autor
11. dec 2024

@ina2405 naozaj aj tieto? Človek by si myslel, že keď sú drahšie, tak budú aj kvalitnejšie.. urobím určite druhý, už je tam čiarka aj viditeľnejšia

ina2405
11. dec 2024

Tento som si kedysi spravila, negat a po pár hodinách riadna čiarka. Ostatné testy biele. Ale u teba to možno naozaj čiarka je. Uvidíš za dva dni. Držím palce😘

autor
11. dec 2024

@ina2405 už som aj ja čítala nejaké staršie recenzie, že tento včasný robí casto tie “vlásočnice” 😱 ďakujem

dianka19951995
12. dec 2024

Dnes niečo?🙂

autor
12. dec 2024

@dianka19951995 robila som dnes ráno opäť tento včasný, reku keď ešte jeden mám, a o dlhšiu dobu mi urobil opäť rovnaké ako včera.. ale urobila som aj mamatest paličkový (ranný, a poobede, viem, je to zbytočné, ale mne to nedalo), a toto sú fotky z nich.. neviem, či je to duch, kanálik alebo proste čo

autor
12. dec 2024

@dianka19951995 a čiarky sa urobili v čase, viacmenej hneď