@miskaska ahaaa 🙂 vďaka toto som nevedela😁
rovnaký výrobca, len iná cena tipujem 🙂
@domcatko11 to bolo prekvapko však 😄
Tak to áno 🤣 pozerala som na krabičku na testy, na krabičku na testy a nešlo mi to do hlavy 🤣
@domcatko11 chystáš sa testovať ?☺️
Kupovala som si ich do zásoby. Testovala som aj deň pred menzesom, čo bolo včera, ale somozrejme nič 😒 tak snáď nabudúce. Ty si na tom ako? ☺
@domcatko11 jaaaj 😔 Viesco ja som zajtra 8dpo, ale bojím sa opäť sklamania takze neviem , nechce sa mi zo strachu testovať . Meriam BT zatiaľ
Chápem ťa, ja som na tom každý mesiac rovnako, že už má aj omrzelo asi to testovanie..a bt máš akú? Drží sa ti vyššia?
nezamenila nejaká kupujúca? úplne bežná vec, prelepená 50% zľava na ovocí/jogurtoch/oblečení, zamenený tovar vnútri, iné topánky v krabici....
@zuzanka.zuzu len v tej dm, kde som to kupovala ja žiadne iné nemali 🤔
@domcatko11 Viesco BT mám 37,3 dnes bola taká
@zuzanka.zuzu v DM nepredávajú značku RapiClear 🙂
Ja som mala dneska tiež 37,22 a to mám dneska deň ms
@domcatko11 fuha to prečo taká vysoká 😳mne vždy pred MS klesne o cca 3 stupne , ako kedy niekedy aj viac
Neviem, keď ti mám pravdu povedať neverila som do teraz bt. Ale teraz dva dní po sebe že akú mám, keď sa mi blíži ms. A včera som mala dokonca 37,4. Dúfam,že žiadny zápal ani nič podobné 🤔
@domcatko11 to je veľmi vysoká teplota . Nie si chorá ?
Nie, mala som deň že ma škrabalo v hrdle, dva dní som potom ešte vykašlala. Vyliečila som sa prírodnými pastílkami, a musím si zaklopkať týždeň už pohode. Že by sa to toľko držalo? Idem si odmerať normálne teplotu
Normálna teplota teraz je 36.2
@domcatko11 nechápem trosku 🙂 teraz o akej teplote hovoríme ? Lebo bazalna teplota sa meria vždy len ráno po prebudení a obvykle dole
Tá 37 dačo bola ráno meraná tam dole a táto 36.2 bola teraz meraná pod pazuchov, čiže chorá som není, tak som to myslela ☺
@domcatko11 jaaaj tak dobee som pochopila, ale istota je guľomet 😄neviem prečo tá vysoká BT , test si teda skúšala ?
Ajaj jasné, tento týždne každý deň okrem dneška a bielší ani nemohol byť
@domcatko11 ale tá teplota u teba je teda vysoká . Daj vedieť ako ráno
Dám vedieť, ďakujem

Asi rovnaky výrobca https://www.rapiclear.sk/tehotenske-testy/