icon

Vymizli mi príznaky

15. jún 2023

Ahojte. Dnes by som mala byt 6+0 a už druhý deň cítim ako keby mi splasli prsia. Ako bolia ma len sa mi zda ze su mensie. Pociťujem mierne bolesti v podbrusku. A pomenej v krížoch. Predtým to bolo intenzívnejšie. Je to v poriadku? Na kontrolu ide v pondelok. Ale bojím sa. Ďakujem.

ivik4
15. jún 2023

Je to ok

jaskolka
15. jún 2023

Je to normálne. Príznaky sa ti môžu meniť,miznut, zmierniť sa, zosilniet, úplne sa zmeniť a podobne.

autor
15. jún 2023

@jaskolka ďakujem. Som čítala podobne témy a ženy väčšinou MA spomínali ale ten som zažila a takto sa mi neprejavil. Ale bála som sa.

cookie29
15. jún 2023

Priznaky su len priznaky a nic neznamenaju. Mozes mat silne priznaky a zaroven MA a priznaky mozu zmiznut a tehotenstvo krasne pokracovat. Proste nic to neznamena. Ja viem, ze mame tendenciu viac sa pozorovat a znepokojovat ale ber to tak, ze je to priprava na rodicovstvo, o to dieta sa budes "bat" cely zivot.

yamahka
15. jún 2023

Pozri, ja si pamätám prvé tehotenstvo, príznaky boli, napriek tomu gynekológ skonštatoval že bohužiaľ MA v 7tt. Druhé tehotenstvo biochemické v 5tt.
Teraz je to už moje tretie tehotenstvo. Zatiaľ som v 5tt, na potvrdenie idem o dva týždne. Príznaky nemám okrem toho že ma bolia prsia. A inak nič. Neriešim. Všetko je tak ako má byť. Bohužiaľ je to také 50:50.

sandyan
15. jún 2023

Nestresuj sa hned..ja som mala priznaky,bolesti prs,bolo mi fakt ze zle a skoncilo to MA, mysli pozitivne a nestresuj sa..😍

lovatko
Odpoveď bola odstránená
autor
15. jún 2023

@lovatko ja som nezalozila žiadnu inú tému.

autor
15. jún 2023

@sandyan
@yamahka
@cookie29
@ivik4 ďakujem za odpovede dievčatá.

autor
15. jún 2023

@lovatko skus byť nabudúce trochu empaticka. Preco by som mala zakladat niekolko rovnakych tem. Existujú ženy ktoré si prešli niečím zlým a preto sa chcú uistiť. Spýtala som sa na názor či sa to bežné stáva. Co myslíš ze by mi na pohotovosti povedali? Som nízky týždeň, nekrvacam, a dokonca ešte som nebola ani na prvom sone. Hádaj kam by ma poslali. Máj pekný deň.

hennyinnsbruck
15. jún 2023

Umna bola 2x bolest krizov a splasnutie prs = 2x potrat .
Takze tazko povedat nikto do teba nevidi. Moze to nieco znamenat a nemusi nic .
Drzim palce aby to nic neznamenalo nic zle

autor
15. jún 2023

@hennyinnsbruck ďakujem pekne. Uvidím v pondelok. Idem na sono. Dúfam ze sa scenár nebude opakovať.

hennyinnsbruck
15. jún 2023

🙏🏻🙏🏻

lovatko
Odpoveď bola odstránená