icon

Vyšetrenie u druhého gynekologa

kejty283
8. jún 2022

Ahojte baby dá sa ísť na vyšetrenie aj k druhému dr na sono?

viestta
8. jún 2022

Áno, ako samoplatca. Niektoré životné poistky majú benefit konzultaciu u iného lekára, da sa využiť aj v tomto pripade

janetinka27
8. jún 2022

@kejty283 chodim k roznym gynekologom, mam obvodnu, chodim ale aj do centra, lebo mam viacere problemy a moja obvodna s tym nevie pohnut, takze tam mi robia vysetrenia, sono, krv, obcas zakrok, nikdy som nic neplatila. chodim aj k tretej gyn, ktora mi dava liecbu a tam som platila dvakrat za konzultaciu, pretoze mi vysvetlovala nejaku metodu, bola som tam par hodin a platila som raz 50e a potom asi 10e, inak nic - robieva mi sono, brala krv, predpisuje mi lieky a za to som nikdy nic neplatila.

rybka143
8. jún 2022

@janetinka27 Môžem poprosiť info,do akého centra chodíš,potrebovala by som 2 názor gynekológia na môj problém a žiaľ sa mi nedari nájsť lekára, ktorý by mal čas na konzumáciu viac,ako 5 minút aj to iba povrchne

janetinka27
8. jún 2022

@rybka143 chodim do heliosu, som z martina,takze to mam blizko. dostala som sa tam tak,ze moja dr. nema dobre technicke vybavenie, poslala ma tam s vymennym listkom na sono a mne sa tam na sone ukazal problem, objednali ma k sebe na konzultaciu a uz to islo.porobili mi krvne testy a ponukali riesenia, ale ja mam tretiu gyn,ktora mi riesi liecbu,takze v heliose som riesila vzdy len sono, konzultacie,pripadne zakroky, ale liecbu som od nich nemala, pretoze som s liecbou u tej tretej gyn spokojna.ale aj teraz som tam bola zas na sone a sa ma dr v heliose pytala,aku mam liecbu a bola velmi ochotna.ale aj v tom heluose su viaceri dr, bola som u troch a z nich sa snazim teraz chodit vzdy len k jednej,ktorej pristup mi najviac vyhovuje

rybka143
13. jún 2022

@janetinka27 Ďakujem 🙂