icon

Vyšiel vám vždy ClearBlue presne?

6veronika778
16. aug 2024
Vyšiel vám vždy ClearBlue presne?
sisa_s
16. aug 2024

Prepac, ale sama seba zbytocne stresujes...odvcera som videla 6 tvojich testov, su pozitivne, tes sa a klud

petamich
16. aug 2024

Presne v akom zmysle? 🤷‍♀️ presne, ci som naozaj bola tehotna? Ano bola

sili82
16. aug 2024

Mňa by zaujímalo aký máš problém a koľko fotiek testov tu ešte chceš pridať. Máš pozitívne testy si tehotná.

ns994
16. aug 2024

Tusim som videla aj ine testy od teba. Tusim aj takyto a bolo tam 1-2. Su pozitivne. Vsetky. Gratulujem. Ano vysiel mi presne a ukazoval dobre. Este stale tomu neveris ? Nerob si zle prosim ta. Nestresuj. To nerobi dobre.

6veronika778
autor
16. aug 2024

@ns994 nemôžem no pred pár dňami som vracala až tak som zistila a schudla som

6veronika778
autor
16. aug 2024

@ns994 gynekologička mi povedala že mám až i dva týždne prísť chápete ?

lasona
16. aug 2024

Testovala som sa raz, ukázalo mi 2-3 a bola som tehotná. Za život som použila tento test iba raz.

ns994
16. aug 2024

@6veronika778 samozrejme chapem. Teraz by nic nevidela. Ja som si robila test den pred ocakavanou ms. Kolajnice totalne. Robila som aj digi a vysiel 2-3. Nevolala som hned o par dni tusim a tiez ze jasne super vysetri ma ale nema zmysel hned. Co samozrejme chapem. Objednala ma az o dva tyzdne aby daco videla. Videla gestacny vak a tusim aj plod. Ale nevidela jasnu akciu srdiecka. Srdiecko bolo az na dalsej vidno. Takze ano ma to zmysel, ze neobjednava hned. Hovorim nestresujte. Ja som tiez schudla na zaciatku tehotenstva. Vsetko slo von aj ked nie v takomto vcasnom stadiu ale neskor.

6veronika778
autor
16. aug 2024

@ns994 napríklad teraz mi nič neni už nevraciam ale mám chute rôzne na jedlo

ns994
16. aug 2024

@6veronika778 neviem, ci to moze byt tak skoro. Toto som ja napr vobec nemala 🤷‍♀️ sak ale ked mate chute, tak si dajte. Tehotne to zvyknu mavat