icon

Výsledok tehotenského testu

25. apr 2025

Ahojte babi,je takéto silnenie testu ok ? Vy ste mali aké testy ? 🙂 prvý je 2 dni pred ms a druhý 2 dni meškania 🙂 snažili sme sa dosť dlho a tu čítam také veci..nechcela by som o bábätko prísť ..bojím sa veľmi čo mi povie gyn. 🫣

Výsledok tehotenského testuVýsledok tehotenského testu
ivik4
25. apr 2025

2 dni pred a 2 dni po som mala testy negativne kazde tehotenstvo

elenka.k
25. apr 2025

áno, čo mi meškalo M-ko 2 dni som mala riadne silnú čiarku, tiež
o prvé som prišla - ale to som mala iný problém, neboj, druhé - tretie mi ukázalo rovnako silne a detičky sú zdravé a krásne
to nebude v tom chyba, ako ti ukazuje sfarbenie .....
Mohla si predsa otehotnieť na začiatku , toho plodného obdobia a tak ....

mjk942
25. apr 2025

Ja som mala koľajnice v deň očakávanej MS a taký ako máš prvý som mala 4 dní pred MS, neboj a teš sa, blahoželám 🥰

magic08
25. apr 2025

nevies ovplyvniť, ci dieta donosis. pozitívne myslieť a veriť je jedina cesta. Velmi drzim palce, neboj, vsetko dobre dopadne. Testy som mala podobne pred ms a v čase meskania

katuskamala1
25. apr 2025

A od teraz sa budes bat do konca svojho zivota... aby doktor uvidel srdiecko,aby presiel prvy trimester,aby si neporodila skor,aby si porodila v zdravi,aby dietatko ostalo udrave,aby sa neudrelo,aby zvladlo skolku, skolu....... vzdy. Mama 🙂 No neprivolavat si zle, je dolezite. Ale tesit sa ,byt vdacna a sppkojna 🙂 Potichu blahozelam a zelam vela zdravia 🙂

krasneleto
25. apr 2025

podla testov tehotna si... ako tehotenstvo dopadne, netusi nikto z nas... ostava len verit, ze vsetko bude v poriadku a o par mesiacov rodis... drzim palce a pozitivne myslenie