icon

Výsledok testu na 12. deň po ovulácii

korafly
31. okt 2025

Ahojte dievcata. Som 12dpo. Liecila som sa skrz zvysene embryotoxicke cytokiny avsak liecba nefungovala a momentalne neuzivam nic. 2 vklady mi nevysli. Dnes som nasla doma posledny test viacmenej to srandy spravila test a bum toto. Je to este slabe? Som v šoku.
Pls ziadny hejt, mam za sebou fakt vela zleho.

Výsledok testu na 12. deň po ovulácii
magic08
31. okt 2025

ak vysledok neovplyvnili lieky, čo si uzivala, tak ti zo srdca gratulujem a drzim palce

sisamisaaa
31. okt 2025

Jééééj to je krásny šok 🙂 Držím palce!

korafly
autor
31. okt 2025
@magic08

ak vysledok neovplyvnili lieky, čo si uzivala, tak ti zo srdca gratulujem a drzim palce

@magic08 dakujem!! To je prave to neuveritelne, ziadne lieky, uplne prirodzene 😀

anonym_a7af31
31. okt 2025

@korafly držím palce nech je všetko ako má byť ♥️♥️♥️🍀🍀🍀

magic08
31. okt 2025
@korafly

@magic08 dakujem!! To je prave to neuveritelne, ziadne lieky, uplne prirodzene 😀

@korafly zazraky sa deju ❤

anonym_a51c9e
31. okt 2025

Super gratulujem ❤ Odporúčam ísť čím skôr na odber na repro, ja mám rovnakú diagnózu a mám nasadenú liečbu počas tehotenstva, aby sme to úspešne dobojovali. Držím moc palce ❤

korafly
autor
31. okt 2025
@anonym_a51c9e

Super gratulujem ❤ Odporúčam ísť čím skôr na odber na repro, ja mám rovnakú diagnózu a mám nasadenú liečbu počas tehotenstva, aby sme to úspešne dobojovali. Držím moc palce ❤

@anonym_a51c9e ano, cakam na Prahu, tam su tiez v soku😂, dakujem velmi❤️ drzim palce nech to aj u teba vsetko dobre dopadne❤️

moolnarkaa
31. okt 2025
@korafly

@anonym_a51c9e ano, cakam na Prahu, tam su tiez v soku😂, dakujem velmi❤️ drzim palce nech to aj u teba vsetko dobre dopadne❤️

@korafly 😅 toto sú našťastie tie príjemnejšie šoky.. Ďakujem, držkajte sa ❤

evcagabi
31. okt 2025

Drzim palce ❤️

krasneleto
31. okt 2025

@korafly vyzerá to veľmi nádejne. Držím palce

zuzi0911
1. nov 2025

Moc drzim palce