Vyšlo to?
zienky co myslite dneska som maka dostat ms? snazime sa treti mesiac

@jexica ja by som povedala že ano
@luptakovab joj dufam za par dni urobim dalsi
@kristina2412 bodaj by si mala pravdu
@jexica no to bude asi najlepšie, skúsiť o 2 dní. Ale čiarka sa ružovie, tak by si mala byť.
Ja som to mala skoro tak isto, a bolo to ano 🙂
Skor ano ako nie uz len dufat ze sa fazulka uchyti 😊
Skôr áno držíme palce aby to bolo tam
@jexica držím palce👶
Ahojte som tu nova prvy krat sme vyskusali nedavat si pozor lebo babetko velmi chceme obaja toto je 13den od vyskusania a na prvom teste v 9dni slabulinka druha ciarka na 12 a na 13 den cize dnes trosku silnejsie myslite ze sa to podarilo? Ak ano mam strach bo ma furt picha v podbrusku mrchu som mala dostat vcera ale neprisla mavam j uvacsinou nacas
@dominisprdlik gratulujem, zadarilo sa 🥰
@luptakovab myslite? A to pychanie dole v podbrusku je problem nemoze sa nic zle stat mam strach ze co ak je to znamenie ze sa to neuchiti dobre alebo tak och.. :(
@dominisprdlik tak ak sú to pocity ako keby mala prísť ms, tak je to v pohode si myslim
@luptakovab ja praveze neviem ci to mozem nazvat tak ako keby mala prist ms.. a kedze to je len 13den tehulkovania a v piatok a nedelu vidu este take iste testy chcela by som uz pondelok zbehnut k lekarovi len ci tam on este uvidi kedze to nebude este ani 3 tyzdne mate nejaku skusenost s tym?
@jexica ja som mala presne taký istý v deň očakávanej menštruácie a teraz som už 28tt 😉
@dominisprdlik no asi neuvidí nic ale mne najskôr iba sestrička zobrala krv a až keď sa to potvrdilo objednali ma na vyšetrenie. V nedeľu som mala dostať krámy, už bol test pozitívny a vo štvrtok som išla na krv.
@lussinka309 dakujem pevne aj ja verim ze sa zadarilo 😊 mam nejake problemy uz prvy bol zazrak a toto bude dufam dalsi 😊
@lussinka309 tak dakujem teda 😁☺️
@dominisprdlik ocividne patrite medzi tych stastnych ludi, ktorym sa to podarilo na prvu supu. gratulujem 🙂
@hvolkovamirka očividne asi ano je to neuveritelne 😏🥰🥰

@jexica niečo sa tam črtá 🙂 tak je to snáď áno 🙂