Vyšlo to?

@dea663 skus ešte inú značku a uvidíš
mne sa tam dačo mari 🙂 skus o 2 dni držim palce aby to vyšlo 🍀
Ako ja tam niečo vidím len záleží kolko si dpo ja som mala takeho “dúšika” na 8dpo a tiež to tu nikto nevidel 🙈😊
@dea663 podla mna ano
Za mňa áno
Máme vešteckú guľu
@nikola201819971 takyto je po vyschnuti
@dea663 to je pozitivny test. Cysty urcite nezanechavaju v moci hcg....
@veronikadubiel dakujem velmi v to dúfam skusim za par dni testik a uvidime♥️
@dea663 Podla mna cysta by nezachytila HcG neboj nic ja si myslim ze zosilnie len nemaj stres ja som minuly mesiac prežila biochemicke a ani nestihla prist dalšia MS test slabučky pred 3dnami a dnes už vydno pekne čiarki aha foto priložim takže nestracaj nadej, ja tu čiarku pekne vydim len treba tomu čas neboj dufam to dopadne ako si želaš
@nikola201819971 ďakujem si zlata ♥️ a gratulka ♥️
@dea663 Ja sa pre istotu netešim až keď bude vsetko ako ma byt 🙂 ale dakujem a ozvi sa ako si dopadla
Tak menzes predsa prišiel nechapem tomu testu😔😔😔
@nikola201819971 no prišiel menzes takze nechapem 😔 som s toho v šoku neni nejak silny a krv je skôr svetla tak no nechapem absolutne ?
@dea663 Tomi je lúto :( ale neboj na buduce to už vyde ako ma drzim ti velmy palce 🩷🍀
@nikola201819971 dakujem snad ano ♥️
@dea663 Určite ano ked to budeš najmenej čakat 🙂
Baby moje mna asi porazi :D niečo je v neporiadku lebo v stredu mi prišli ake take nič extra , včera uz ustávalo a dnes ale že úplne nič a brucho ma boli jak šlak , nafuknuta som ako balon , samozrejme navšteva doktorky je na plane v pondelok . Ale co ma toto byt za vykiv 🤦
@dea663 test si dalsi nerobila ?
@veronikadubiel zatial nie , kedze v prvy den boli aj tie zhluky krvy malicke tak som to nejak zahodila , len bola fest kratka to mi je divne.

Nie