Vysoká spoľahlivosť testu už 3 dni po styku
ahojte. Kedze som v tejto oblasti zatial "zaciatocnik", chcela by som sa poradit. 🙂 v lekarni som natrafila na tehu test (presny nazov neviem, cena okolo 5eur) a je na nom pisane ze vysoka spolahlivost,ukaze spravne uz 3dni po styku..len sa mi to nejako nezda..som netrpezliva,len neviem ci sa to oplati takym testovat..co vy nato? 🙂
Pokial mas pravidelný menzes, tak to zaznamena aj tu najmensiu citlivosť.
Otehotnela som cca 12-14 den - pocas ovulacie, do menzesu mi zostavalo cca 14 dni, plus tri 3 mi meskali. To uz mas skoro 17 dni po oplodneni. Ciarky boli dost silne. Vtedy som si robila 3 rozne tehotenske testy a vsetky mi vyšli pozitívne.
Akykolvek test ti skutocne ukaze ci si tehotna az v den ocakavanej menstruacie,alebo den pred nou..Niektorym zenam,vynimocne,uz od deviateho-desiateho dna po ovulacii...A pozor,niektore testy zvyknu tzv. duchovat-ukazovat falosne ciarky..drzim palce 🙂
diky baby,tak skusim este pockat🙂
A myslite ze mozu byt priznaky uz po nejakych 10dnoch?brucho pobolieva,prsia zacinaju byt citlive a zaludok si tiez posledne dva dni robi co chce..
@petra2226 ja nerozumiem, že im vôbec prejde toto napisať do príbalového letáku, keže je to maximalna hluposť. To oplodnené vajičko ešte ani nieje uhniezdené. Mi rozum zastavuje nad tym a normálne by som za takéto zavadzajuce info davala pokuty 😅 Na bylinkový čaj po novom už nemôžeš ani napísať ako pôsobí, za to by mohla byť pokuta, ale pisať doneba volajuce hluposti do pribalovych letakov tehutestov je ok 😒

@petra2226 je to hlúposť a vyhodene peniaze...logicky...oplodnene vajicko sa začína uhniezdovat medzi 5-10 dnom...dovtedy len putuje do maternice a test moze mat akúkoľvek citlivosť ale tak nízke hcg nezaznamena 🙂