icon

Vysoko položená maternica a meškanie MS - tehotenstvo?

kikus4444
18. dec 2019

Ahojte. Dnes som bola na vyšetrení u doktora, a mám maternicu vysoko, i nejakú tekutinu(na sone bolo vidno). Ms mi mešká 3 týždne, no myslím, že som mala ovuláciu posunutú ( asi 10 dní dozadu). Snažíme sa o bábätko.
Momentálne máme čakať, či dostanem vyvolávacku alebo či ide o tehotenstvo. Myslíte že by mohlo ísť o tehu, alebo len zato je vysoko maternica, že mi ms mešká ? Mali ste niečo podobné ?

veronikaszabova
18. dec 2019

@kikus4444 vysoko mas sliznicu, nie maternicu. Nie nahodou?

korunka1
18. dec 2019

No ak Ti to nepotvrdil lekár, čo čakáš od nás?
Ak aj niekto zažil niečo podobné, neznamená to, že to bude týkať aj teba
Treba čakať

kikus4444
autor
Autor odpoveď zmazal
zdencaaaa
18. dec 2019

@kikus4444 sliznica v maternici je vysoka pri tehu ale aj pred menzesom. Test si neskusala? Na 10 DPO by mohol nieco ukazat.

fridi96
18. dec 2019

To je uplne jedno čo myslíme my hlavne je že čo povie dr...však keď ani on to nevedel my to mame vedieť odkial? Sprav si test 🙂

janynyna
18. dec 2019

@kikus4444 a nebral ti krv?

zuzankkaa1
26. feb 2020

@kikus4444 ahoj,ako si pochodila? Ja riesim.presne to iste,dufam teda ze tehotna nebudem 😑

lucka1310
31. mar 2021

@zuzankkaa1 ahoj mohla by som vedieť ako to dopadlo ja som na tom teraz tak isto a rada by som o tom vedela aspoň troska viac. Ďakujem

zuzankkaa1
1. apr 2021

@lucka1310 ahoj, mala som.zapal. Sliznica bola vysoko ale menzes mi nedosiel asi kvoli tomu zapalu, pichla mi dr vyvolavacku a potom dosli