Vysvetlenie testu pre manžela
Zdravicko zienky, snažíme sa s manželom o dieťatko už nejaký ten čas a dnes som si robila tehotenský test, ani nie z ranného moču a mám ešte pár dní do MS (aj keď u mňa je vždy nepravidelná). Na manželovu nedočkavosť som však pristúpila na test teda. Môžete mi sem prosím vás napísať či niektorá z vás niečo vidí a som slepá len ja alebo len môj muž vidí už všetko ? 🙈😄

Ja tam vidím //.
aj ja vidim dve ciarky 😊 gratulujem ❤️
Aj ja vidím//😉
ja vidim 1 .. este pockaj nez sa zacnes rado at
To naozaj ?? 🙈 ani neviete ako by som bola šťastná. Nerobím si test prvý krát ale teda keď som ho prvý krát robila tak som nádherné // videla ale nezadarilo sa a pár dní na to bol potrat 😔 ešte počkám asi týždeň kým si spravím druhý test a budem ju vidieť tu čiarku druhú aj ja
Ano dve ciarky, take som mala 4 dni pred ms
Ja som mala tiež takéto pri oboch deťoch asi dva tri dni pred MS, ale robila som si test, lebo som to "vedela". 🙂 Držím palce.
Sú tam dve čiarky , ale ako sa opakujem v každej diskusii , ak sú to tie nešťastne pepina dva ks v balení , urob si radšej ešte iný test , aby si sa vyhla sklamaniu .
Vidim pozitivny test 😊
Ostaň pozitívne nastavená. Báť sa niečoho co sa nestalo je ako platiť dlh co nemám. Veľa žien zvlášť počas prvého tehotenstva potrati. Či už spontánne alebo missed abort. Ďalšie tehotenstva bývajú veľmi často úspešne. Sprav iný druh testu ideálne ráno aby si vylúčila, že tento bol chybný ak bývajú kazove. Držím palce
Ja vidím // 🥰 budem vám držať palce
Ďakujem vám žienky ☺️ budem veriť, že sa zadarilo
Kedy uz prestanete pouzivat tie pepina?
tiez myslim ze si tehotna.blahozelam!
Vidim dve ale vyskúšaj o dva dni znova
Ja vidim cmuhu... Ako keby si z teba gratulantky chceli vystrelit... Pridaj test v piatok..
@luciah187 ja som sa tiež testovala Pepinom stále a keď som tehotná nebola tak tam nič nebolo... Skôr netreba naháňať duchov, ale testovať fakt keď tá MS už mešká...
@valeriakadarova ja som mala na kazdom jednom pepine ducha
Zase ďalšia co testuje pred menzesom 🤦♀️
@lienka.7 chcela som len vedieť názor ostatných lebo ja som tam nič nevidela a test som si robila kvôli môjmu manželovi, ktorý bol zvedavý 🤷🏻♀️ nechápem prečo sa tu skoro na každej otázke, ktorú žena položí iným ženám lebo potrebuje nejaké uistenie nájde minimálne jedna nejaká iná žena, ktorá má za potrebu napísať niečo podobné. Sú tu ženy, ktoré potratili a jednoducho si chcú byť isté tým čo vidia alebo poprípade nevidia
Anonym - ako si dopadla? Silnie test?
@lienka.7 a je to problem?
Ja som si pri druhom tehotenstve robila 2dni pred ms lebo nas cakal narocny vikend. Tak som skusila. A boli tam uz jasne viditelne //.
Niektore zienky potrebuju uzivat lieky na udrzanie a podobne. Takze…
Jasne taketo “vyvolavanie” duchov to je take aj ano aj nie. Ale to neznamena ze nemoze ukazat aj vyraznejsie.
Napr pri prvom synovi mi ciarku ukazalo ked uz mi asi tyzden meskala ms.
@veronikaszabova myslím, že tu už radu či tam niečo je nepotrebujem 🙈 idem už len skúšať ďalej robiť či silnie a verím tomu, že tento krát to už dobre dopadne
Gratulujem ❤ hlavne aby to dobre dopadlo..chapem ze je strach ale treba verit ze to bude ok 🙏 tiez som si prezila potrat pri prvom tehu a teraz cakame znovu a verime ze to bude v poriadku 🙂
@floki1994 ďakujem a gratulujem naspäť 🥰 predtým som bola vystresovaná, že ako čo bude a bohužiaľ to vtedy skončilo teraz som však nastavená pozitívne a verim, že tak ako aj nám tak aj vám všetko v poriadku prebehne 😊
Gratulujem ❤️❤️
Manžel má dobré oko alebo šiesty zmysel, keď ťa už dopredu posielal testovať 😄 držím palce ❤️