Výtok z prsníkov a meškajúci menzes
kocky prosim vas poradte mi,4 den mi meska mrcha..uz par dni mi tecie z prsnikov mlieko alebo ako to nazvat nekojim uz vyse roka a mlieko som nemala bola som pred rokom na vysetreny z prsnikmi.. robila som si uz dva testy a nic... neviem co to znamena hlavne prsniky ci sa mam obavat a utekat k dr alebo nie dakujem za odpovede a rady... 😒
@zuzi0911 ja neuzivam praveze nic ani antiku nic... 😠 takze z coho neviem
@44domcca44 no neviem len niekde som o tom citala ale nemus brat antiku.skus zajtra zavolat dr.
@zuzi0911 dik skusim uvidim co mi povie...dufam ze to nebude nic vaznejsie... alebo len potvrdy tehe...:D 😝
@44domcca44 pravdepodobne maš vysoky prolaktín ak jeho vela netehotnym ženam može sposobovat že sa s prsnikov začne vylievat mlieko či po kvapkach alebo len plny pocit,ak niesi tehotna objednala by som sa na hormonalny profil.
ja by som to tiez tipla na zvysenu hladinu prolaktinu
@ewca radcej si zajdem k dr uvidim co povie on...mrcha stale nic tak neviem nikdy som nemala problem zeby mi meskala
@44domcca44 huraaaaaa, gratulujeeeem 🙂
@ewca dakujem dam este vo stvrtok vediet ci je to na 100%,... ale tesime sa 😅
jaj dufam, ze aj nam sa zadari coskoro, nech ma nasa ninuska braceka alebo sestricku.... drzim palceky🙂
@ewca dakujem no mi prave sme chcely pockat kym nikolka bude mat aspon dva rocky...:D a toto sak davali sme si pozor no co pritrafilo sa...:D
@44domcca44 jeeeeej gratulujem. 🙂 🙂 🙂

@44domcca44 je to udajne v poriadku pod vplyvom hormonski v sa to moze stat.niektore to mavaju.no ja by som rano zavolala gynovi a opytala sa na to.