Woman Secret 10 dní po ovulácií
Dievcata nič alebo niečo?
Za mna niečo 🙂
Nic.
@anonym_autor
@anonym_autor na prvej foto na hornom teste vidno ducha na 10. den DPO takeho primeraneho, skus este otestovat o 2 dni a uvidis🙂
@anonym_autor ja ked som mala takehoto ducha uz som vyberala meno :D
@anonym_autor ja ked som mala takehoto ducha uz som vyberala meno :D
@anonym_4030ea moj takyto duch ma uz rok a pol 🤣
Dievcata skusila som aj dr max kedze inemu testu moc neverim a aj tam mam uplne uplne slabulinkeho ducha. Vidite ci mi šibka
@anonym_autor cosi sa tam asi javi - ale foto skresluje. Ale tak na 12-13 DPO uz by mala byt taka slabunka ciarka, skus z ranneho mocu, ten je koncentrovanejsi. Tiez som prve skusala dr.max. Ked uz bola slaba ciarka mne vysiel aj clearblue digitalny a to stale bolo pred terminom menstruacie.
@anonym_autor cosi sa tam asi javi - ale foto skresluje. Ale tak na 12-13 DPO uz by mala byt taka slabunka ciarka, skus z ranneho mocu, ten je koncentrovanejsi. Tiez som prve skusala dr.max. Ked uz bola slaba ciarka mne vysiel aj clearblue digitalny a to stale bolo pred terminom menstruacie.
@anonym_3c5a6a takto bol 13DPO a v ten den uz vysiel aj digitalny pozitivne. Inak drzim velmi palce🙂
Buď mám blbý mobil alebo oči, ale ja nevidím vôbec nič ani pri najvyššom jase a zväčšení. Vidím niečo na tom poslednom od @anonym_3c5a6a. Na ostatných ani ťuk. Ale možno sa mýlim, keď ostatné vidia ducha.
Buď mám blbý mobil alebo oči, ale ja nevidím vôbec nič ani pri najvyššom jase a zväčšení. Vidím niečo na tom poslednom od @anonym_3c5a6a. Na ostatných ani ťuk. Ale možno sa mýlim, keď ostatné vidia ducha.
Dnes..
@anonym_autor ahojky kľudne urob digitálny ja ked som mala takéto ciarocky uz mi ukázal ale 2 hodinky nepi
@anonym_autor super, gratulujem. Tento byva velmi presny 🙂

@anonym_autor