icon

Z ktorej antiky sa nepriberá?

tinkasss7
31. máj 2018
evittam
31. máj 2018

Cerazette, Maitalon, Desirett,....

salome51
31. máj 2018

@tinkasss7 ja beriem Regulon. Nepribrala som napriek tomu že mám veľké sklony k priberaniu.

tinkasss7
autor
31. máj 2018

Aj mne predpísala desirett kôli vysokému krvnému tlaku.No tak dúfam že po nich nebudem priberať

evittam
31. máj 2018

@tinkasss7 A konkrétne preco by si mala? Uz sa nepredpisuje HAK ako pred 30timi rokmi plna hormónov. Desirett je jedna z HAK,ktora obsahuje len male mnozstvo ženského hormonu gestagenu.

lilyianka
31. máj 2018

@tinkasss7 ja som užívala novynette a lyndinette a nepribrala som...ale to bolo pred viac ako 10r neviem či stále existujú a predpisujú sa

kaia111
31. máj 2018

@tinkasss7 ja som uzivala belaru niekolko rokov a vykyv vo vahe bol kilo hore dole

mircalla
31. máj 2018

ja som nepriberala zo ziadnej. priberala som len ked som vela jedla, ani jedna sa mi neprejavila na vahe, dokonca som bola v tom case extremne chuda

titla
1. jún 2018

Ja som užívala Mistru a Karhlu, pri oboch som mala vedľajšie účinky, ale ani z jednej som nepribrala.

najinka
3. jún 2018

@salome51 no praveze ja som z regulonu pribrala 20kil! Brala som ho asi 3 roky, potom moja stara gyn.sla do dochodku, dlho som nevedela prist na to, preco som tak pribrala a nedari sa mi.schudnut..potom az pri novom gyn.sme na to prisli, a velmi sa cudoval, ze som tak dlho brala regulon, ten je vraj len na par mesiacov, na upravenie cyklu. Neodporuca sa ako dlhodoba antik.

najinka
3. jún 2018

Potom mi pridpisali Yasmine a ta bola super, nic som nepribrala (yasminelle alebo yasmin sa to volalo)

krepes
3. jún 2018

Nuvaring

najinka
3. jún 2018

Plus este viem, ze z toho implantatu, co sa dava na 3 roky ci kolko, sa strasne pribera. Poznam viacero bab co boli take akoby napuchnute z toho..len to si clovek neuvedomi hned, ze sa to deje..inak uz teraz by som ziadnu hormonalnu nebrala, je to svinstvo. Po 10 rokov som hak vysadila a mojmu telu trvalo 3 roky, kym sa dalo do poriadku...

evittam
Autor odpoveď zmazal