Zahmlelo sa mi pred očami
Ahojte nevedela som do ktorej skupiny napísať 😕 tak som sa rozhodla takto 🙃
Potrebovala by som poradiť pred 2 dňami sa mi stalo že sme šli s kamarátkou do mesta poobede okolo 5-6 večer a prišlo mi veľmi zle zahmlelo sa mi pred očami, bolo mi zle od žalúdku a také jemne kŕče som mala v podbrušku musela som si sadnúť predýchať a tiež ma odvtedy preháňa 😕( no zo začiatku som to pripisovala teplú) ale až neskôr keď sme sa s kamoškou rozprávali tak mi došlo veď už vôbec nebolo také teplo ☺️ a od vtedy som taká nafuknutá a pobolieva ma v podbrušku ale stále len na ľavej strane a mam takú kyslú chuť v ústach no dúfam že som to opísala správne.. Môže to byť z pokazené ho žalúdku ( no niesom si vedomá toho žeby som si ho nejako pokazila).. Svokra mi tvrdí že by to mohlo byt tehotenstvo že si mám spraviť test no mam ešte 5 dní do MS.. Tak rada by som počula váš názor.. O babo sme sa snažili ☺️☺️🤔🤔
🙄🙄..... Test??????
O bábo ste sa snažili,príznaky máš,už len počkať aspoň do ms,nech mešká aspoň deň a potom urob est
Neviem, ja keď som otehotnela, tak ma neprehanalo, nebola som nafuknuta a ani som nemala kyslu chuť v ústach a pod....to sú skôr príznaky na.pokazeny žalúdok. Ja ked som otehotnela,tak som bola.len straaaaasne ospala. Nevolnosti prisli až nejako po 6tom týždni tehotenstva.
PMS
Ja ked som zostala tehu tak ma prehanalo. Kazdej sa to prejavuje inak dokonca pri prvom tehu som mala ine priznaky ako pri druhom. Radim test
Mne to pride ako PMS uprimne
no mne na odpadnutie síce nebolo, ale pochytila ma žravá v jeden večer a taktiež ma strašne nadúvalo, pichanie v podbrušku bolo na dennom poriadku 🙂 aj keď som teda ešte nevedela o tom že som už tehotná...a keď mi som sa potešila že mi nič nieje tak ma pochytila hnačka :D no a teda nakoniec meškanie, ale to už pár testov ocikaných bolo a čiarka postupne silnela
Tak neviem este je skoro ale zda sa mi tam nejaky ruzovy tien pockaj den dva uvidis
@simus0987 nic tam nevidno
@matazirafa ďakujem za odpoveď ☺️
@simoncik áno asi je ale tak neodolala som ☺️ neviem nijakú veľkú nádej tomu nedáva uvidím čo budem v piatok či prídem ms alebo nie🤔 ale ďakujem za odpoveď ☺️☺️
Ja som zistila ze som tehotna 5 dni pred menzesom. Bolo mi strasne zle, uplnu nevolnost som mala. Tiez sme sa s muzom snazili o babo. Tak som si urobila test. Najskor sa mi mic neukazalo tak som test zahodila do kosa. Ale nieco mi vravelo ze nech sa idem este nan pozriet. A bola tam slabicka ruzova ciarka. Tak som si urobila aj druhy test a tak isto slaba ruzova ciarka. Na druhy den som isla k doktorovi ale ma sone nic nevidel. Tak mi kazal nech pridem o dva tyzdne a uz tam bolo vidno srdiecko maleho drobca a dnes uz ma 10 mesiacov 😁. Takze kazda zena sme ina. Drzim palce
Simuška, podľa mňa by si mala skôr absolvovať gastroenterologické vyšetrenia. Priamo Kolonoskopiu. Takto to začalo aj u mňa. Ťahá sa to so mnou od roku 2012 a až teraz som našla správneho lekára. Môže to byť syn. dr. hrubého čreva či cron. choroba. Alebo si naozaj tehotná 🙂 Možno ti chýba horčík.. je toho veľa. Ale prv zbehni na gyn. a vylúč teh. A keď to nebude ono, tak pátraj, nie je to sranda.
Moze to byt aj nemusi byt tehotenstvo v kazdom pripade mne bolo zle a mala som nevolnosti aj hnacky a unavu uz tyzden pred menzesom a test este nic neukazoval, zle mi je bohuzial doteraz a to som v 4 mesiaci uz... kazda sme ina a kazda mame ine priznaky
@ohnicekatoast Neviem no počkám do MS a ak nepríde tak to budem riešiť.. Ale ďakujem určite sa o tom poradím s Dr. 🤔☺️
@ema234 tak možné je už všetko aj to že si to nahováram ale necím to tak 🙂

@simus0987 tak si si odpovedala sama, zrob si test