icon

Zárodok plodu a negatívne tehotenstvo.

orky
29. júl 2019

Prosim o pomoc hicikoho..v piatok som bola u gynekologa,ktory mi v maternici nasiel asi "zarodok" mimino..aj to tak vyzeralo..vzali mi krv a dnes som volala o vysledky a vraj nie som tehotna..vedeli by ste mi nejako poradit? Dakujem

anitta98
29. júl 2019

@orky a ako ti máme poradiť? asi len tak, že sa snažte ďalej a raz to isto výjde!

orky
autor
29. júl 2019

@anitta98 praveze sa nesnazime..skor by ma zaujimalo co to tam mam..lekarovi sa nemozem dovolat..a mam strach co tam je 😣

jamimka
29. júl 2019

Gynekológ nevie, my mame vedieť viac? Raz to vyjde, držím prsty

orky
autor
29. júl 2019

On mi povedal, ze to vyzera ako zacinajuce tehotenstvo, ale z krvi to nevyslo..preto ma zaujima či sa to uz niekomu nieco podobne stalo..dik

slavuska1506
29. júl 2019

@orky skús spraviť test, čo ti tam vyjde. Neviem, čo by to mohlo byť. Možno cysta alebo skoré tehotenstvo, ktoré už aj skončilo. Fakt netuším.

orky
autor
29. júl 2019

@slavuska1506 na pravom vajecniku mam cystu to mi povedal...ale v maternici to identifikoval ako zacinajuce tehu..kedze krv neukazala nic tak mam chut plakat ze co to tam mam..skusim teda test...snad sa lekarovi dovolam zajtra 🙂 ale dakujem za radu ;)

barruna
29. júl 2019

@orky skus test ako pisu baby, hlavne sa nestresuj ked netreba, nemyslim si, ze to bude nieco vazne 🙂

orky
autor
29. júl 2019

@barruna dakujem...ste zlate 🙂