Žeby sa zadarilo?
Ahojte. Viem,ze podobne prispevky su uz otravne,ale prosim vas, pochopte ma. Chcem babatko, ale bojim sa,ze ide o nejaky problem momentalne.
Mam 3 dni pred menstruaciou,preto si test nerobim. Zhruba pred 2 tyzdnami som mala hnedy vytok, trvalo to asi 3 dni, potom zmizol. Teraz, pred ms,co moze byt aj tym, mi byva zle od zaludka. Zacalo sa to minuly tyzden skoro rano pri vstavani do prace, naplo ma na zvracanie,po chvili to preslo. Potom sa to zopakovalo vecer. Byva mi horuco, zrazu ma trasie od zimy. 2 tyzdne chodim skoro spavat,byvam dost unavena a nesvoja. Chodim castejsie na wc, na malu. Dufam,ze nemam daky problem. Stretla sa uz niektora s tym?
Nevravim,ze to musi byt rovno tehotenstvo, ale ci nahodou to niekto takto nemal,dufam,ze nemam daky problem.
Stalo sa mi to.X krát a nič.Len to špinenie mimo ms len raz
modrykoniicek a co to bolo s tym spinenim? Prechladnutie?
Ak to bolo v strede cyklu - ovulacne spinenie
@zuzka1090 tak ako pise Veronika mohlo to byt ovulacne spinenie.Nikdy som to nemala ale mozno vtedy ano.Teraz mi ms meskala 2 mesiac test vysiel s uplne slabou ciarkou.Dokonca mi zabrala az 2 vyvolavacka 🙂.Takze mozne je vsetko.Ms mam pravidelnu.Testuj ked bude meskat 🙂.
No dnes sa bude testovat 🙂

Tie priznaky nie su tehotenske, je to skoro. Noo, vynimky potvrdzuju pravidla 😉 tak pockaj a testuj.