Zhrubnutá sliznica
Ahojte ženy mali ste skúsenosť včera mamatest pekný ružový duch viem robia to ale mala som aj na ostatných nie len na ňom dnes som bola u gynekológa kvôli nehode čo som mala a išla zo mňa krv z dola myslela som že to je menstriacia ale nie prestalo to , povedal že buď telo sa pripravuje otehotnieť alebo už som len ešte nič nevidno mali ste tak že ako keby napuchnutú sliznicu a boli ste tehotné ? Ja pri prvom áno ale vtedy mi testy ukazovali silné čiarky mám ísť o 10 dni ak sa nedostaví ms a samozrejme dnes mala prísť aj ms ale zatiaľ nič dúfam že ani nedôjde keďže sa snažíme … krv ešte nebral kvôli tomu že počkáme 10 dni

Každý chce vedieť odpoveď príliš skoro🙂 Tie testy majú tendenciu výrazne silnieť zo dňa na deň, ak sú pozitívne. Urob si test o 2-3 dni a uvidíš, malo by to byť o dosť viditeľnejšie. Fotky veľmi skresľujú, ale niečo tam je.
Každý chce vedieť odpoveď príliš skoro🙂 Tie testy majú tendenciu výrazne silnieť zo dňa na deň, ak sú pozitívne. Urob si test o 2-3 dni a uvidíš, malo by to byť o dosť viditeľnejšie. Fotky veľmi skresľujú, ale niečo tam je.
@sassy_girl prvý je 14.8 a druhé sú včerajšie
silnie to🙂 si tehotná🙂 daj tomu ešte pár dní a už tam budú "koľajnice"!
silnie to🙂 si tehotná🙂 daj tomu ešte pár dní a už tam budú "koľajnice"!
@sassy_girl ach bodaj by si mala pravdu moja snažíme sa už rok aj niečo po missed abortion ms mešká 3 dni zatiaľ včera digi negatívny tak už neviem 😒
@sassy_girl ach bodaj by si mala pravdu moja snažíme sa už rok aj niečo po missed abortion ms mešká 3 dni zatiaľ včera digi negatívny tak už neviem 😒
@libu88 och, tak o to viac drzim palce!! Ale 3 dni meskajuca ms to je este skoro, tak kludne este obden testuj🙂 a daj vediet😊😉
@libu88 och, tak o to viac drzim palce!! Ale 3 dni meskajuca ms to je este skoro, tak kludne este obden testuj🙂 a daj vediet😊😉
@sassy_girl začala som ráno krvácať tak asi nič
@sassy_girl začala som ráno krvácať tak asi nič
@libu88 och to mi je luto:/ ak mas zaujem, napisem ti do spravy ako zvysit sance😉 robila som to tiez
podla testov a toho ako silneju, vyzera to ze tehotna si...