icon

Zhrubnutá sliznica

libu88
15. aug 2025

Ahojte ženy mali ste skúsenosť včera mamatest pekný ružový duch viem robia to ale mala som aj na ostatných nie len na ňom dnes som bola u gynekológa kvôli nehode čo som mala a išla zo mňa krv z dola myslela som že to je menstriacia ale nie prestalo to , povedal že buď telo sa pripravuje otehotnieť alebo už som len ešte nič nevidno mali ste tak že ako keby napuchnutú sliznicu a boli ste tehotné ? Ja pri prvom áno ale vtedy mi testy ukazovali silné čiarky mám ísť o 10 dni ak sa nedostaví ms a samozrejme dnes mala prísť aj ms ale zatiaľ nič dúfam že ani nedôjde keďže sa snažíme … krv ešte nebral kvôli tomu že počkáme 10 dni

libu88
autor
15. aug 2025
sassy_girl
15. aug 2025

Každý chce vedieť odpoveď príliš skoro🙂 Tie testy majú tendenciu výrazne silnieť zo dňa na deň, ak sú pozitívne. Urob si test o 2-3 dni a uvidíš, malo by to byť o dosť viditeľnejšie. Fotky veľmi skresľujú, ale niečo tam je.

libu88
autor
16. aug 2025
@sassy_girl

Každý chce vedieť odpoveď príliš skoro🙂 Tie testy majú tendenciu výrazne silnieť zo dňa na deň, ak sú pozitívne. Urob si test o 2-3 dni a uvidíš, malo by to byť o dosť viditeľnejšie. Fotky veľmi skresľujú, ale niečo tam je.

@sassy_girl prvý je 14.8 a druhé sú včerajšie

sassy_girl
16. aug 2025

silnie to🙂 si tehotná🙂 daj tomu ešte pár dní a už tam budú "koľajnice"!

libu88
autor
17. aug 2025
@sassy_girl

silnie to🙂 si tehotná🙂 daj tomu ešte pár dní a už tam budú "koľajnice"!

@sassy_girl ach bodaj by si mala pravdu moja snažíme sa už rok aj niečo po missed abortion ms mešká 3 dni zatiaľ včera digi negatívny tak už neviem 😒

sassy_girl
17. aug 2025
@libu88

@sassy_girl ach bodaj by si mala pravdu moja snažíme sa už rok aj niečo po missed abortion ms mešká 3 dni zatiaľ včera digi negatívny tak už neviem 😒

@libu88 och, tak o to viac drzim palce!! Ale 3 dni meskajuca ms to je este skoro, tak kludne este obden testuj🙂 a daj vediet😊😉

libu88
autor
18. aug 2025
@sassy_girl

@libu88 och, tak o to viac drzim palce!! Ale 3 dni meskajuca ms to je este skoro, tak kludne este obden testuj🙂 a daj vediet😊😉

@sassy_girl začala som ráno krvácať tak asi nič

sassy_girl
18. aug 2025
@libu88

@sassy_girl začala som ráno krvácať tak asi nič

@libu88 och to mi je luto:/ ak mas zaujem, napisem ti do spravy ako zvysit sance😉 robila som to tiez

krasneleto
19. aug 2025

podla testov a toho ako silneju, vyzera to ze tehotna si...