Žiadne príznaky v 8. týždni tehotenstva
Ahojte.. som prvykrat tehotna nemam vobec ziadnu skusenost teda… na zaciatku 5-6 tyzdna som mala bolesti take ako pri rozťahovaní maternice aj prsia ma boleli tak ako nie boleli ale citila som ze su viac naliate akoby.. no posledne dva tyzdne teraz nic necítim.. obcas iba pobolievanie slabucke .. velmi sa bojim zeby to bol zamlčaný potrat.. nechcem si to privolať urcite nie len mam strach je to prvykrat rok sme sa trápili ze sa nedarí a konecne to prislo tak chcem aby to bolo dobre .. mate niekto taku skusenost?
Ešte môžeš byť rada a skákať dva metre od radosti že ťa (zatiaľ, snáď ešte dlho) obchádza ranná nevoľnosť a ostatné ťažkosti ktoré sa častejšie vyskytujú v prvom trimestri. 😄
@dada1996 kazde tehu je ine... zaha ma palila 2x.. zvracala som 2x a to z jedla, nie z tehu... inak ziaden problem... pohybu az okolo 22 tyzdna, kvoli ulozeniu placenty a celkovo bezpriznakove tehotenstvo
Tehotenské nevoľnosti neznamenajú že tehotenstvo je bezproblémové, rovnako zmiznutie príznakov nemusí znamenať koniec....aj keď v prvom trimestri je to viac v rukách prirody
Ak máš obavy choď k lekárovi. Ale hlavne sa snaž ukľudniť, stres tehotenstvu nepomáha, skôr škodí.

Ano mozu priznaky aj uplne vymiznut a potom sa mozu vratit ale nemusia. Kazde tehotenstvo je indivindi a nemusi ale aj moze to hocico znamenat. Netreba hned mysliet len na to zle a skusenosti inych Ti aj tak nepomozu.