icon

Žlté teliesko - možné tehotenstvo

16. mar 2022

Čaute,prosím poraďte ak daktora s tým máte skúsenosti.
Mám nepravidelný menzes, teraz však z januára na február bol ukážkový,28 dňový.No ale idem k veci:
Dnes som bola na sone, pretože mi bolo odporúčané stimulovať clostylom ovuláciu,teraz keď mi príde v marci menzes.Pani doktorka však bola prekvapená,lebo na sone videla,ze ovulácia prebehla a že je tam žlté teliesko.Aj sliznica je vraj vysoko.nebyjadrila sa k tomu,či je tam možné tehotenstvo.Vraj mám počkať a uvidí sa.Mba však zaujíma,či ste s takým niečím už mali skúsenosť a bolo z toho tehotenstvo.Podla tehotenskej kalkulačky som len 3+5 a test som si urobila,ale bol negatívny.Urcite mi ešte nemeska,som len 27 deň cyklu.s manželom sa snažíme pravidelne,bez ohľadu na to,či je alebo nie je ovulácia.Takze nechránený styk bol počas mesiaca viackrát.
Díky za vaše skúsenosti a komentáre.

janetinka27
16. mar 2022

zlte teliesko vznikne po ovulacii, takze vyzera to tak, ze ovulacia prebehla. ked ta stimulovali clostylom, nezavolali ta na sono na cca 11. a 14. den? mohli odsledoval folikul. zlte teliesko je dobre znamenie, ale nie je zarukou otehotnenia, iba hovori o tom, ze folikul praskol

zojeva
16. mar 2022

Žlté teliesko vzniká po ovulácii nie je to záruka tehotenstva samozrejme, ale nie je vylúčené 😊

autor
16. mar 2022

@janetinka27 oni ma budú stimulovať až teraz v marci,keď príde menzes.( Teda ak príde a nie som tehotná) ten ukážkový cyklus bol doslova prekvapenie,lebo ja mám problém s ovuláciou a nepravidelnými cyklami.

autor
16. mar 2022

@zojeva ďakujem.🙂tak počkám a urobím si o pár dní test ak bude meškať.

janetinka27
16. mar 2022

tie pravidelne cykly treba urcite vyuzit na tehotenstvo 🙂 drzim palce

autor
16. mar 2022

@janetinka27 ďakujem pekne 🥰🥰