Zmeny chutí na jedlo. Je to príznak tehotenstva?
Bože neviem čo je somnou.. dnes som si objednala do roboty poké ktoré milujem a nechýbalo veľa skoro by som sa pozvracala z toho ako mi nechutilo..
Ďalej na večeru milované gnocchi so smotanovo rajcinovou omáčkou + mozarella.. fuuha mňa tu nadrapuje jak žabu a to ešte včera !! Som ich mala a vylizala som tanier po nich
Čo je somnou?? 🥺
Si tehotna
Nuz.. za mna tehotenstvo.
Baby tehotenstvo určite nie.. dlho som s nikým nespala a nemám ani pred ms práveže po
Sprav si ráno test akú inú radu chceš.
Ja mam podobny problém mna po mnohych jedlach napina..aj ked si lieky davam.
A to poké nemohli to pokaziť nejak v tej reštaurácii? kazdy sa obcas zmyli a niečo pokazi
Stačí, že poke nebolo dobré a tvoj žalúdok teraz chvíľu bude citlivý na jedlo. Jedno-dvojdňová záležitosť. Nič nezvyčajné.
Ja toto mávam z veľkého stresu, hlavne teda takého toho vnútorného, hneď sa mi to prejaví na žalúdku, stiahnutý je, nič mi nechutí, aj jedlá ktoré inak zbožňujem mi idú hore krkom a je mi z nich na vracanie… ale ak ti to poké vyslovene nechutilo, môže byť, že nebolo okej a teraz máš pokazený žalúdok
@januska12323 šak keď s nikým nespala,načo si bude robiť test...žeby ju osvietilo?
@rozculena napísala v tom čase ako ja, nevidela som
Mozno si to len pazravo zjedla 🤷♀️😅
Asi tu zasa upravili nazov temy, bo preco by sa pytala autorka, ci je to priznak tehotenstva, ked s nikym nespala dlhsie. Nechapem NACO UPRAVUJETE TIE NAZVY!!
@karolinakr_ba presne a uplny gól je moja tema. Pytala som sa na vysvetlenie 2 roznych pokusov.jeden s kolou a druhy s papierom.. nazov temy :ako stocit papier s kofolou?😁
Aký príznak tehotenstva??? Ja za prvé beriem antikoncepciu už dlho a za druhé od rozchodu čo je už dlhšia doba som s nikým nespala… prestaňte upravovať tie názvy nedava to zmysel
Si sa toho prejedla. Dakujem za oznam
Tak potom.je to nejaka viroza.... Vtedy tiez ma clovek odpor aj k oblubenym jedlam.
Možno problem je v tom, ze si otazku polozila do nespravneho fora (som tehotna) 🫣 a tak ti upravili aj nazov..skus tu otazku položiť vo fore "moje zdravie"<7!

Tehotenstvo? Viroza? Po jednom dni tazko zisti aj doktor, nie to my, bezne smrtelnicky z modrehokoňa 🙂