icon

Zmeny chutí na jedlo. Je to príznak tehotenstva?

15. mar 2025

Bože neviem čo je somnou.. dnes som si objednala do roboty poké ktoré milujem a nechýbalo veľa skoro by som sa pozvracala z toho ako mi nechutilo..
Ďalej na večeru milované gnocchi so smotanovo rajcinovou omáčkou + mozarella.. fuuha mňa tu nadrapuje jak žabu a to ešte včera !! Som ich mala a vylizala som tanier po nich
Čo je somnou?? 🥺

monami_amy
15. mar 2025

Tehotenstvo? Viroza? Po jednom dni tazko zisti aj doktor, nie to my, bezne smrtelnicky z modrehokoňa 🙂

vanilkovazmrzka
15. mar 2025

Si tehotna

siska53
15. mar 2025

Nuz.. za mna tehotenstvo.

autor
15. mar 2025

Baby tehotenstvo určite nie.. dlho som s nikým nespala a nemám ani pred ms práveže po

januska12323
15. mar 2025

Sprav si ráno test akú inú radu chceš.

terezkaarthuramax
15. mar 2025

Ja mam podobny problém mna po mnohych jedlach napina..aj ked si lieky davam.

terezkaarthuramax
15. mar 2025

A to poké nemohli to pokaziť nejak v tej reštaurácii? kazdy sa obcas zmyli a niečo pokazi

vkatush
15. mar 2025

Stačí, že poke nebolo dobré a tvoj žalúdok teraz chvíľu bude citlivý na jedlo. Jedno-dvojdňová záležitosť. Nič nezvyčajné.

lindous
15. mar 2025

Ja toto mávam z veľkého stresu, hlavne teda takého toho vnútorného, hneď sa mi to prejaví na žalúdku, stiahnutý je, nič mi nechutí, aj jedlá ktoré inak zbožňujem mi idú hore krkom a je mi z nich na vracanie… ale ak ti to poké vyslovene nechutilo, môže byť, že nebolo okej a teraz máš pokazený žalúdok

rozculena
15. mar 2025

@januska12323 šak keď s nikým nespala,načo si bude robiť test...žeby ju osvietilo?

januska12323
15. mar 2025

@rozculena napísala v tom čase ako ja, nevidela som

evcagabi
16. mar 2025

Mozno si to len pazravo zjedla 🤷‍♀️😅

karolinakr_ba
16. mar 2025

Asi tu zasa upravili nazov temy, bo preco by sa pytala autorka, ci je to priznak tehotenstva, ked s nikym nespala dlhsie. Nechapem NACO UPRAVUJETE TIE NAZVY!!

terezkaarthuramax
16. mar 2025

@karolinakr_ba presne a uplny gól je moja tema. Pytala som sa na vysvetlenie 2 roznych pokusov.jeden s kolou a druhy s papierom.. nazov temy :ako stocit papier s kofolou?😁

autor
16. mar 2025

Aký príznak tehotenstva??? Ja za prvé beriem antikoncepciu už dlho a za druhé od rozchodu čo je už dlhšia doba som s nikým nespala… prestaňte upravovať tie názvy nedava to zmysel

kitycat
16. mar 2025

Si sa toho prejedla. Dakujem za oznam

siska53
16. mar 2025

Tak potom.je to nejaka viroza.... Vtedy tiez ma clovek odpor aj k oblubenym jedlam.

janqa27
17. mar 2025

Možno problem je v tom, ze si otazku polozila do nespravneho fora (som tehotna) 🫣 a tak ti upravili aj nazov..skus tu otazku položiť vo fore "moje zdravie"<7!