Zmiešané výsledky tehotenských testov
Jeden test vysiel pozitívny druhy negatívny co si o tom myslite

Skus ešte jeden rano a palickový. Mne ukazald igi 1-2 a tehotna som nebola. Mali chybnú šaržu testov. Je tu o tom aj par diskusii.
Si robene v rovnaký deň, z rovnakého moču, či v priebehu dna v rôznych casoch(rano/večer)? Mešká ti už menštruácia? Asi ti nic iné neostáva, len spraviť ďalšie testy o 1-2 dní.
@bolarazjedna obidva boli robené poobede digitálny okolo 12 a druhy okolo 16
@bolarazjedna obidva boli robené poobede digitálny okolo 12 a druhy okolo 16
@timeeejkaaa najlepšie robiť test z ranného mocu. Mešká ti MS?
@timeeejkaaa najlepšie robiť test z ranného mocu. Mešká ti MS?
@spanielka44 meska 4 dni a styk bol den pred ovuláciou vzala som si tabletku po ellaone 8hod po styku takze mam strach kedze ten digitálny vysiel pozitívny
@spanielka44 meska 4 dni a styk bol den pred ovuláciou vzala som si tabletku po ellaone 8hod po styku takze mam strach kedze ten digitálny vysiel pozitívny
@timeeejkaaa toto je nejasne veľmi.. skús zajtra dalsi
@timeeejkaaa Urob si obyčajný palickovy test pretože ten digi test v poslednej dobe tiež je nespolahlivy. Nebudeš tehotná neboj a to že ti mešká je normálne pretože tabletka po rozhadze cyklus .Mne po nej 2 a pol týždňa meškala .

Si robene v rovnaký deň, z rovnakého moču, či v priebehu dna v rôznych casoch(rano/večer)? Mešká ti už menštruácia? Asi ti nic iné neostáva, len spraviť ďalšie testy o 1-2 dní.