icon

Zmizli mi príznaky tehotenstva

1. nov 2025

Ahojte som po ket a som v 8+6tt. Baby upokojte ma ...od 6tt do 8tt som mala nevolnosti,prsia strašné citlivé a napnuté a teraz zo dňa na deň nič ..všetko prestalo ,nemám bolesti ani spinenie ale predsa som volala na pohotovosť že mám z toho strašné obavy či by ma vedeli pozrieť a tam má hneď odmietli že nevie na čo by som tam chodila kôli tomuto..úplne arogantne správanie ...ja sa idem zblázniť do pondelka :( ja viem že na pohotovosť sa chodí s horšími vecami ale snažili sme sa 4 roky vyšiel 6vklad a ja som na nervy...všetko čo bolo mi smrdelo v lasnicke ,varenie a zrazu nič :( bojím sa najhoršieho :/

sisa_s
1. nov 2025

Mrzi ma, ze sa k tebe nespravali pekne, ale pravdou je, ze ak nekrvacas, nemas bolesti, nemali by s tebou co urobit

anonym_1d9e0c
1. nov 2025

No mne nebolo absolutne nic, priznaky kludne mozu vymiznut.
Som 28tt. Nestresuj lebo to tiez nieje dobre. A ak velmi chces ist, tak proste povedz ze mas bolesti a chod sa dat mrknut..

anonym_d0dd01
1. nov 2025

Pekne sa k tebe nesprávali, ale tak či tak by s tebou nič neurobili. Nemajú ti čo dať.

pribinak
1. nov 2025

Chápem tvoju nervozitu ale pokial nespinis nekrvacas tak ako fakt nie je dôvod chodiť na pohotovosť
Mna ako tehotnú prsia vôbec neboleli nemala som ich citlivé
Hlavne kľud 🍀🍀🍀

anonym_175ce4
1. nov 2025

Stalo sa mi to a nedopadlo to dobre.

anonym_2118a3
1. nov 2025

@anonym_autor chápem ta, úprimne nie je to spravne ale stres je horsi bez tam a povec ze mas velke kŕče v podbrušku a musia ta pozrieť… v najhorsom zaplatis poplatok 10e a budes vediet na com si

ivik4
1. nov 2025

Ale vsak tym sa neriad. Mnohe sme priznaky mali aj ked dieta v brusku uz nezilo. Vela zien priznaky nema ziadne alebo im zmiznu a nikde nieje napisane ze dokedy ich budes mat. Ak niesi kludna tak si kup angelsound co vyuzijes neskor a pondelok zbehni k dr

anonym_ee176c
1. nov 2025

mne priznaky v prvom trimestri dost kolisali v intenzite - boli dni horsie a boli dni ked mi dokopy nic nebolo. Dokonca aj pocas horsich dni sa to menilo pocas dna. Telo sa snazi prisposobovat meniacim sa vyskam hormonov, je mozne ze mas taky den, ze je to ok a zajtra ti bude znovu tehotne.

simca115
1. nov 2025

@anonym_autor Hormóny sú ako na hojdačke , raz je dobre raz môže byt horšie .. Nemusí to nič zle znamenať .. uvidíš pondelok príde rýchlo 🙂

anonym_e8dfeb
1. nov 2025

pri druhom tehu som začala krvácať . dovtedy opuchnuté a bolestivé prsia mi okamžite spľasli a prestali bolieť. hrozil mi potrat. keď sa situácia troška zlepšila zas som mala príznaky ako tehotná.
choď na pohotovosť aj do iného mesta a povedz že máš bolesti. prečo do iného mesta - práve cestujete okolo. však nech si spravia len sono a hneď budeš vedieť na čom si.

sense
1. nov 2025

Nemusí to nič znamenať. Príznaky nie sú znakom prosperujúceho tehotenstva.
Zajdi v pondelok k lekárovi povedz mu o svojich obavach

anonym_fc009f
1. nov 2025

Hlavne kľud,lebo stres nieje vhodný v tehotenstve
Viem ze sa to ľahko povie ale aj veľkým stresom si môžeš všeličo spôsobiť
Tak v rámci možností kľud 💗
🍀

zanzilady
1. nov 2025

Ahoj 🙂 mne sa toto stalo pri prvom tehotenstve- zrazu som sa prestala cítiť tehotná tak som išla k Dr povedala som že mám nejaké problémy a už bol plod len bez akcie srdiečka 😢druhé tehotenstvo mi toez vymizli príznaky, už som mala paniku, a vswtko bolo v poriadku a príznaky sa vrátili o pár dni. Veľmi držím palce aby to dobre dopadlo. A na tvojim mieste by sim išla na pohotovosť, lebo to čakanie a stres je horšie ako vedieť 🥹

karamelka1234
1. nov 2025

@anonym_autor Choď na pohotovosť...a povec nech ťa pozrú ...vymysli dačo...svrbenie od spodu..to mávajú tiež ženy na začiatku tehotenstva zmena hormonov a dávajú sa nato lieky. 😉

mimi013
1. nov 2025

@anonym_autor len pokoj, mne tiez tak vymizli zrazu a potom sa vratili. Dalsi tyzden rodim. 😊

marianarem
1. nov 2025

@anonym_autor Vobec to nemusi byt problem. Mna v 8tt uz prsia ani neboleli, pricom na zaciatku boleli pomaly pri kazdom pohybe. A priznaky mi vselijako kolisali, aj mizli, aj sa znova objavili, vobec to nebolo konstatne. A ako sa pise vyssie, mala som aj jedno neuspesne tehotenstvo a priznaky som mala, aj ked babatko uz davno nezilo a zmizli uplne az tak 10 dni po kyretazi.

sense
2. nov 2025
@marianarem

@anonym_autor Vobec to nemusi byt problem. Mna v 8tt uz prsia ani neboleli, pricom na zaciatku boleli pomaly pri kazdom pohybe. A priznaky mi vselijako kolisali, aj mizli, aj sa znova objavili, vobec to nebolo konstatne. A ako sa pise vyssie, mala som aj jedno neuspesne tehotenstvo a priznaky som mala, aj ked babatko uz davno nezilo a zmizli uplne az tak 10 dni po kyretazi.

@marianarem u mňa rovnako, ešte ráno ako som sa dozvedels že vývoj sa zastavil v 7tt (bola som v 9tt)som objímala záchodovú misu. Príznaky tiež prestali až keď odišiel plod

mircalla
2. nov 2025

@anonym_autor Nespravali sa pekne, ale uznaj, ze toto dovod nie je. Skoncila som tam 2 krat, ale e s krvacanim. Tiez po IVF.

autor
3. nov 2025

Ahojte tak ja len pre info, že je všetko v poriadku a bábätko je o 3 dní väčšie ❤️❤️❤️

simca115
3. nov 2025
@anonym_autor

Ahojte tak ja len pre info, že je všetko v poriadku a bábätko je o 3 dní väčšie ❤️❤️❤️

@anonym_autor no vidíš 🙂 musíš sa dat do kľudu keďže tie prehliadky sú raz za tri až štyri týždne

krasneleto
3. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor super spravy, chce to len klud a nesledovat sa tolko... teraz je to uz v inych rukach.. verim, ze bude vsetko v poriadku

robo1990
4. nov 2025

@anonym_autor poviem ti to takto .. snažili sme sa vyše 3 rokov..jedno neúspešne ivf ktoré skončilo ako biochemické..nakoniec sa nám podarilo prirodzene .. vôbec to nebolo ľahké aj keď sa podarilo prirodzene .. tiež zo dňa na deň zmizli príznaky...a teraz tu mám takmer 2 mesačného drobca ... Skús si dáko zamestnať hlavu aby si na to tak nemyslela

ar3m1s
5. nov 2025

Mne sa to tiez stalo a donosila som zdrave dietatko. Ale u mna to odislo na par dni a potom sa to vratilo a zas odislo a zas sa to vratilo... Hore dole